SondajRSS Feed

Moartea Regelui Mihai – trei zile de doliu national

7 Decembrie 2017

Guvernul a decretat trei zile de doliu national - pe 14,15 si 16 decembrie, dupa ce Regele Mihai I al Romaniei a murit marti, 5 decembrie, la ora 13.00, la locuinta sa din Aubonne (Elvetia), la vârsta de 96 de ani. 

Zilele de doliu national sunt stabilite prin Hotarâre de Guvern, iar in aceste zile institutiile si autoritatile publice centrale si locale, partidele politice, chiar si la frontiere si pe navele romanesti, se arboreaza în berna Drapelul României. În general, în zilele de doliu national, drapelul trebuie arborat în berna si la sediile partidelor politice, sindicate etc.
De asemenea, posturile nationale de radio si televiziune, dar si institutiile de cultura trebuie sa îsi adapteze programul, iar

Moartea Regelui Mihai – trei zile de doliu national
toate manifestarile culturale, artistice si sportive programate pentru zilele de doliu sunt amânate.
Regele Mihai va fi inmormantat pe data de 16 decembrie, la Curtea de Arges. Sicriul cu corpul neînsufletit al Regelui Mihai I va ajunge in Romania, din Elvetia, pe 13 decembrie, la ora 11.00, pe aeroportul Otopeni.

Vizualizari 957
Comentarii articol

>

in 7 Decembrie 2017 5:11

un tradator ordinar

>

in 7 Decembrie 2017 8:16

Vazandu-se inconjurat de comunisti a ales calea exilului altfel avea destinul Romanovilor.In perioada de exil nu a mai avut nici o tangenta cu Romania.O zi de doliu era suficienta.

>

in 7 Decembrie 2017 8:26

ne am saturat de toti profitorii acestei natii,dupa el vin hienele [Duda,fetele,nepotii etc]sa i intretinem noi,sa munceasca daca vreau bani

jeguri de postaci pesedei !>

in 7 Decembrie 2017 9:22

Niste nulitati ,pupincuristi si analfabeti sunteti .Pentru voi si Iuliu Maniu o fi fost legionar sau Coposu spion KGB.Luati-va cu penalul vostru dracnea de mana si cu tatuca iliescu si aruncati-va la groapa de gunoi a istoriei .

>

in 7 Decembrie 2017 9:49

Cine a dat oare TEZAURUL ROMANIEI la bolsevici?Comunistii???Nu.Monarhistii si tradatorii de tara.Tarile cu conduceri oneste si-au dus tazaurul in Anglia,pe cand ai nostri au tratat cu bolsevicii.Oare de ce???

9:49>

in 7 Decembrie 2017 11:14

din mentalitatea asta de bolsevic si gandire de stefan gheorghiu nu te mai scoate nimeni decat TEAPA lui Vlad Tepes .Mai lasati-ne mai comunistilor cu istoria voastra de rahat .

Mai 9:49..>

in 7 Decembrie 2017 11:55

Pai bine mai limitatule, a dat Romania tezaurul in vremea monarhiei din necesitate, spre protectie si pastrare, in nici un caz ca si cadou pentru rusnaci! Dar comunistii ajunsi fortat la putere de ce nu l-au recuperat de la fratii de la Rasarit, de ce l-au facut cadou la tatuca Stalin?

>

in 7 Decembrie 2017 13:24

Base un lingusitor de rege cioba pe regele Mihai nu a dat doi bani ,dar la cioaba s-a dus cu coaroana de flori,rusine rusine mare ca nu i s-a acordat respectul cuvenit dupa 90 incoace!putea sa ne guverneze cel putin 25 de ani!dincolo ca a fost rege ,a fost un om cu un caracter nemaiintalnit!

Tablourile, unde sunt tablourile ?>

in 7 Decembrie 2017 13:53

Regele a avut liber sa intre in tara cu conditia sa predea statului roman tablourile furate si cu care a plecat in exil. Oare le-a returnat ?\r\nDegeaba stergi comentariile care nu va convin, iarasi le postez !

13 53>

in 7 Decembrie 2017 17:51

Futi pe mata bolsevic securist ce esti .Voi prezentati istoria cum va convine voua ,intoxicare si dezinformare.Nu a fost inca ingropat Majestatea sa si voi ,pe repede inainte ,haicuiti legile justitiei prin ALTA INTREBARE la inaintare .

>

in 7 Decembrie 2017 17:58

CAM ASA CEVA 8:26 AI DREPTATE ....

8 26 acelasi cu 17 58>

in 7 Decembrie 2017 19:15

Ne am saturat si noi cei care muncim si va tinem pe voi trantori bugetari si pensionari comunisto securisti de propaganda voastra bolsevica din 1947 incoace ,peste 70 de ani de intoxicare ,inveninare si dezinformare.Mars la groapa de gunoi a istoriei bolsevici imputiti ce sunteti.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.