SondajRSS Feed

Mistretii intra in gradinile caselor si fac praf munca gospodarilor

6 Iunie 2017

Agricultorii de pe Valea Agrijului, de frica mistretilor, si-au împrejmuit culturile cu fâsii de pânza cu nadejdea sa ii sperie pe mistreti, sa nu le mai distruga munca. Numai ca mistretii s-au mutat în gradinile oamenilor. Asa se face ca, de pilda, în satul Prodanesti, la gospodariile de la numerele 86 si 87 mistretii au venit pâna în gradina casei. Gazdele spun ca era o scroafa cu 10 - 12 purcei, care a scos cartofii din pamânt si a rascolit pamântul cu cultura abia încoltita. Cei pagubiti s-au adresat Primariei din Creaca. Aici li s-a spus ca nu pot fi despagubiti, numai daca mistretii au rupt gardurile si au intrat în gradina. Cu alte cuvinte e nevoie de proba intrarii mistretului prin efractie. Gardurile n-au fo

Mistretii intra in gradinile caselor  si fac praf munca gospodarilor
st rupte, pentru ca au gasit ei o gaura sa poata patrunde pâna si pe straturile de ceapa si usturoi ale gospodarilor. Mai multi cetateni din satele Borza, Prodanesti, Lupoaia, Ciglean si-au lasat terenurile agricole pustii din cauza pagubelor produse de mistreti. Se pare ca Legea vânatorii tine cu mistretii, nu cu agricultorii.

Vizualizari 2020
Comentarii articol

>

in 6 Iunie 2017 13:20

Si la siciu com pericei distruge gradinile

>

in 6 Iunie 2017 16:51

Como a dus problema in parlament,se rezolva

>

in 6 Iunie 2017 23:38

Ana va rezolva problema!Cu parlamentarii USR care sunt cei care vor binele țării!

>

in 7 Iunie 2017 9:21

rusine sa le fie autoritatilor din Salaj ca nu iau nici o masura ,cersesc doar voturi

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.