Mircea Geoana a fost vineri la Zalau sa puna bazele PSRO Salaj

19
2528

 

Mircea Geoana a fost vineri la Zalau sa puna bazele PSRO Salaj

Mircea Geoana, fostul președinte al PSD în perioada 2005 - 2010, acum președintele Partidului Social Românesc (PSRO), s-a întâlnit vineri la Zalau cu cei pe care i-a atras de partea sa în Salaj pentru a constitui filiala județeana PSRO Salaj. Cel care conduce filiala județeana Salaj a PSRO, Radu Malan, este președintele Asociațiilor Gospodarul și Apicultorul Salaj. Deocamdata, din rândul personalitaților cunoscute, alaturi de PSRO Salaj a venit Grigoriu Padureanu, unul din membrii de vârf ai PSD Zalau care a preferat sa se desparta de social-democrați. La întâlnirea cu Geoana, s-a convenit, având în vedere timpul scurt pâna la alegerile locale, ca PSRO sa nu-și desemneze un candidat la Primaria Zalau și sa susțina o candidatura independenta. stop_coloana Mircea Geoana, care a fost și ambasador al României în SUA și ministru de Externe, s-a aratat preocupat sa evidențieze ca PSRO va duce o altfel de politica sociala decât cea pe care o duc marile partide și care s-a dovedit ineficienta.

 

 

 

COMENTARII

  1. toti marii politicieni vin in Salaj cu speranta ca , domnu como o sa treaca de partea lor...insa el stie una si buna..in iunie primaria jibou iar peste 4 ani sefia Consiliului Judetean.Votati Como...un primar popular!

  2. termenul de stat pe calculator il folosesti tu ..cand te pui la masa si probabil iti place sa ai cv tare sub fund si stai pe unitate..unii opereaza pe calculator..e ok ca mai vizitezi site-uri, mai citesti comentarii ca te mai cultivi si tu!pana una alta Como primar!

  3. cu numele domnului Balint nici macar nu puteti enerva pe cineva. eventual ,comentariile, ii anuleaza si acel minim de voturi pe care le-ar fi primit de la prieteni si rude. Ar fi recomandat sa va abtineti de la aceasta propaganda desantata.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.