SondajRSS Feed

Minstrul "Anti-Autostrazi", Lucian Sova, a rezistat motiunii pentru demitere

28 Iunie 2018

Camera Deputatilor a respins ieri, in plen, motiunea simpla a USR impotriva ministrului Transporturilor, Lucian sova, intitulata "Ministerul Transporturilor sub PSD este Ministerul Anti-Autostrazi", prin care acestia ii cer acestuia demisia. 

Deputatii au respins motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor cu 120 de voturi "pentru", 153 de voturi "impotriva" si o abtinere.
"Domnule ministru al Transporturilor, Lucian sova, ati afirmat recent in sedinta Comisiei pentru Transporturi ca atunci cand o sa avem autostrazi, o sa avem salarii mari si vor pleca multinationalele. Este o afirmatie incredibila. Un ministru al Transporturilor ar trebui sa fie un campion al infrastructurii. Dumneavoastra, din contra, sunteti un veritabil ministru Anti-Autostrazi", se arata in textul motiunii simple.
Deputatul salajean PNL Lucian Bode, care este si presedinte al Comisiei pentru Transporturi din Camera Deputatilor, a sustinut in plen ca liberalii au votat pentru adoptarea acestei motiuni.

PSD-ALDE – promisiuni mari
si zero kilometri de autostrada
intr-un an si jumatate de guvernare

Lasand la o parte (desi nu e de lasat) ca insusi ministrul Transporturilor considera ca este pagubos pentru Romania sa construiasca autostrazi, e de remarcat ca la un an si jumatate de cand PSD-ALDE a preluat guvernarea, nu s-a respectat nimic din programul de guvernare cu care a castigat alegerile, in ce priveste constructia de autostrazi.
in primele zile ale cabinetului Grindeanu a fost publicata prima versiune detaliata a programului de guvernare, in care la capitolul infrastructura rutiera erau promise multe proiectele importante care erau date ca si rezolvate in perioada 2017-2018.
in Progra

Minstrul "Anti-Autostrazi",  Lucian Sova, a rezistat  motiunii pentru demitere
mul de Guvernare, de 173 de pagini, depus la Parlament in ianuarie 2017, PSD promitea ca va finaliza mai multe autostrazi in 2017 si 2018. Alte mari proiecte de autostrazi aveau termene in 2018-2019 sau 2020.
Nici un termen nu a fost respectat, nici un kilometru nou de autostrada nu a fost deschis circulatiei pana in prezent.
Pana acum, singurii kilometri de autostrada deschisi circulatiei in timpul guvernarii PSD-ALDE sunt cei 15 kilometri din Lugoj – Deva, care erau de fapt gata din pe vremea guvernarii Ciolos. Cu alte cuvinte, intr-un an si jumatate de guvernare PSD-ALDE, zero kilometri de autostrada.
Contrar opiniei ministrului Lucian Sova de acum, ca autostrazile sunt paguboase, programul de guvernare al PSD-ALDE spunea ca "una dintre problemele majore ale Romaniei, cu impact negativ semnificativ asupra starii economice si sociale a tarii, este absenta unei retele satisfacatoare de transport rutier rapid (autostrazi si drumuri expres).
"Orice masura, orice cifra, orice actiune care a fost prezentata si care a fost prinsa in programul nostru de guvernare va fi respectata fara niciun fel de ezitare", declara presedintele PSD, Liviu Dragnea, in 15 decembrie 2016, imediat dupa victoria in alegeri.
La acel moment existau 735 de kilometri, la care s-au adaugat cei 15 kilometri finalizati in decembrie 2016 si deschisi in martie 2017.

Vizualizari 1604
Comentarii articol

>

in 28 Iunie 2018 7:37

NIȘTE JEGURI ! CRIMINALII ACESTEI ȚĂRI !!!!

>

in 28 Iunie 2018 8:16

Pesedeilor, ati castigat alegerile cu minciuni. Odata ajunsi la guvernare va scaldati in minciuni. Va tasnesc minciunile prin porii pielii. Pana si in poze mintiti.

>

in 28 Iunie 2018 8:16

Pesedeilor, ati castigat alegerile cu minciuni. Odata ajunsi la guvernare va scaldati in minciuni. Va tasnesc minciunile prin porii pielii. Pana si in poze mintiti.

>

in 28 Iunie 2018 8:16

Pesedeilor, ati castigat alegerile cu minciuni. Odata ajunsi la guvernare va scaldati in minciuni. Va tasnesc minciunile prin porii pielii. Pana si in poze mintiti.

>

in 28 Iunie 2018 9:46

PSD-erbedei o adunatura de Gunoaie si Rebuturi.

>

in 28 Iunie 2018 10:23

E bine asa.N-o sa am nici o surpriza cand o sa ma intorc de la mare.O sa ies ca de obicei pe la Drajna din autostrada concepute pe vremea Mult Hulitului si o sa-gasesc linistit slujba de slav la una din multinationalele zalaului care n-a plecat din cauza ca n-avem autostrada.Sper sa n-o faca boul asta pana ma-ntorc si sa raman dreak fara servici.Mare-gradina ta Doamne,mai pune neshte sarma ghimpata ca-cam jos gardu'!!!

>

in 28 Iunie 2018 15:14

Toți europenii au făcut autostrada. Luați procedura /legea din Olanda, Germania, Belgia etc, dați copy-paste și începeți. Numai că în 8 ore cat stau bugetarii la birou, până pe la 10 au cafele și sedinte, până la 12 intra un pic pe net, pauza de masă și hopa, doar nu te apuci sa faci proiecte de drumuri la ora 3 după amiază. Dle Bode știe mai bine cum e treabă pe la minister. În vârf e baiul , însă aceeași vina o poarta liderii locali că nu își aleg un sef care sa facă. Prefera unul de care se tem.

>

in 28 Iunie 2018 15:18

Daca am avea autostrăzi, ar fugi multinaționalele din Romania , ar crește somajul, bătrânii ar muri de părere de rau că nu pot trece cu căruța pe banda de urgenta , ar crește somajul, Roborul și cursul valutar etc. Mai sa fie, ia te uită la nemți, ce pârliți și rupți in cur apoi ajuns , că ăștia au autobenzi de pe vreme lui Hitler

>

in 28 Iunie 2018 15:23

Noi nu vrem nici canalizare, vrem sa ne ștergem la cur cu ziarul de partid in closetul din ograda, că e mai sănătos să te adie vantul pe la coaie. Vrem apa de ploaie de la ciotorna și ajutoare sociale, că v-am votat , dom' primar. Ce sa facem pe autostrada , acolo tre' sa ai mașină.

>

in 28 Iunie 2018 17:35

Idiotul de Sova = maretia psd in toata splendoarea lii.Haha ha he ha ha.Sau mai bine he he he he he ca veorica imbecila

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.