SondajRSS Feed

Minivacanta intre 1 si 5 iunie pentru bugetari, acordata ieri prin hotarare de guvern

19 Mai 2017

Dupa relasul de 1 Mai, bugetarii se pot gandi deja la urmatoarea minivacanta de cinci zile care urmeaza la inceputul lunii viitoare. Pentru ca ziua de 1 iunie, Ziua Copilului, care cade joi, este zi libera prin lege si la fel este si 5 iunie, a doua zi de Rusalii, care cade luni, Guvernul a hotarat ieri sa faca punte intre ele si sa stabileaqsca ziua de vineri, 2 iunie, zi libera pentru salariatii din sectorul public. Prin urmare, bugetarii si elevii se vor bucura de cinci zile libere consecutive, de joi 1 iunie pana luni 5 iunie. 

Ziua libera, spune hotararea guvernului, va fi recuperata în sambata din 10 iunie sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pâna la data de 16 iunie.
Nu primesc liber in 2 iunie bugetarii a caror activitate nu poate fi intrerupta din cauza caracterului procesului de productie sau specificului activitatii, magistratii si celelalte categorii de personal din cadrul instantelor judecatoresti implicate în solu

Minivacanta intre 1 si 5 iunie pentru bugetari, acordata ieri prin hotarare de guvern
tionarea proceselor cu termen în data de 2 iunie.
Salariatii care sunt nevoiti sa lucreze în zilele declarate sarbatori legale trebuie sa beneficieze de timp liber corespunzator în urmatoarele 30 de zile. În cazul în care, din motive justificate, nu se acorda zile libere, ei trebuie sa primeasca, pentru munca prestata în zilele de sarbatoare legala, un spor la salariul de baza ce nu poate fi mai mic de suta la suta din salariul de baza corespunzator muncii prestate în programul normal de lucru.

Vizualizari 2875
Comentarii articol

>

in 19 Mai 2017 0:37

Multumim psd! E partidul ideal care ofera salarii mari si munca putina.Asta isi doreste orice om.

>

in 19 Mai 2017 10:38

eu zic ca si intre Craciun si Pasti sa fie liber. De ce sa te mai deranjezi sa vi la munca pt cateva luni...

corect 10:38>

in 19 Mai 2017 10:52

Eu zic sa ne angajeze pe toti cetatenii romani la buget si sa-i aducem pe chinezi sa faca plus valoare in sectorul privat.Ce bine am duce-o !Raiul pe pamant ,toata ziua cu burtile la soare si cu "umbrelute -le cu pai" ar fi mai ceva ca in Hawaii .

>

in 19 Mai 2017 15:08

sa fie vacanta tot anul si salarii mari platite de cei care lucreaza. asta ati votat, asta aveti, ciuma rosie

Pentru 15:08>

in 19 Mai 2017 21:41

Da de ce nu te angajezi și tu la buget daca ți se pare așa ușor ? Cred că mulți analfabeți indignați că și au ratat cariera nu le mai convine la cules de căpșuni pe 1500 euro vor 10 milioane salariu la buget, vai de capul vostru

>

in 20 Mai 2017 1:39

Pentru bugetarul de la 21:41. Berbecutule,(spun asa, gandindu-ma la capacitatea ta intelectuala, nu sexuala), nu va mai bateti joc, de asa zisii " capsunari". Muncesc foarte greu, pentru bani foarte putini. Ai scris 1500 de euro la cules de capsuni???!!!. Aceasta dovedeste ca esti rupt totalmente de realitate. Aceasta, este o caracteristica a 80% dintre bugetari. Tot respectul pentru profesorii, doctorii,bugetarii profesionisti, corecti, etc. Dar nu respect pentru TINE.Pentru ca ai lovit intr-o categorie de oameni care muncesc din greu, departe de familii, in conditii foarte grele si pentru bani putini, nu pot decat sa te numesc. UN MARE PORC!

Hm>

in 20 Mai 2017 7:59

Da e vina mea că nu o pus mana pe carte excrocule ? Daca nu o fost

>

in 20 Mai 2017 8:00

Pai nu i a obligat nimeni sa plece așa departe - alții s au stabilit acolo cu familia, copii, vai ce greu le e , mi milă de ei saracii

>

in 20 Mai 2017 8:19

Pentru berbecutul de la 7:59. Cei care au depasit clasa 1-a scriu corect fraza ," nu o pus mana pe carte".

>

in 21 Mai 2017 8:49

Cel de la 7,59 si 8 este bugetar sadea.Nu -i rau ca lucreaza la bugetari, rau este ca face dovada faptului ca la bugerari ajung si multi inculti. Dar la ce munca presteaza avolo se poa7te si cu carte putina.

>

in 25 Mai 2017 15:02

Bugetarii beneficiaza de cele mai multe zile libere si ca nu sunt producatori,adica aducatori de venituri ci consumatori,cei care fac venituri tarii nu au acelasi drepturi,nu sunt tot oameni ?de ce atata deosebire intre bugetari si privati?

>

in 26 Mai 2017 10:58

laba ala cu berbecutul e un ziarist frustrat

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.