Ministrul Stroe: “Spectacolele sportive sunt evenimente cu risc ridicat”

0
60


Pandemia de COVID 19 continua sa faca posibil prelungirea starii de alerta. Stau dovada statisticile de la Ministerul Sanatatii.
In aceste conditii, Ministrul Tineretului si Sportului Ionut Stroe a declarat intr-o conferinta de presa :
” Mult asteptata relaxare de la 1 iulie a fost pe buna dreptate amanata.Nici noi in sport nu facem nici un fel de exceptie.Exista o asteptare evidenta pentru cluburi, pentru noi toti, de a avea public si meciuri dar trebuie sa avem rabdare si precautie. Momentul in care se va decide reluarea competitiilor cu spectatori va fi posibila cand cifrele vor merge spre cota zero.”

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru :
” A fost decisa amanarea masurilor de relaxare de la 1 iulie.Recomandarile specialistilor sunt de a amana noile masuri de relaxare , urmarind evolutia numarului de cazuri.Daca vor fi rezultate favorabile intr-o saptamana vom putea anunta noi masuri de relaxare. Recomandarile specialistilor din Grupul Tehnico- Stiintific sunt de a amana masurile de relaxare.”

In concluzie putem spune ca pentru sportul amator din Salaj si din tara , data fiind situatia existenta , este inca departe starea de relaxare, cifrele statistice din zona sanatatii si sportului fiind hotaritoare.
Totusi terasele functioneaza, marea asteapta turistii iar sportivii … stau !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here