Ministrul Educatiei: Invatamantul hibrid este cel mai probabil scenariu

2
314


Elevii mai au aproximativ o luna si jumatate pana la inceperea unui nou an scolar, insa, pe fondul evolutiei pandemiei de coronavirus, oficialii din ministerul Educatiei iau in calcul tot mai mult sistemul hibrid de invatare, cu prezenta unui numar redus de elevi in clase.

Sistemul hibrid este pomenit tot mai des de catre autoritati, iar acesta, nou, de altfel, atat pentru elevi cat si pentru cadrele didactice, consta in faptul ca o parte dintre elevi vor participa fizic la ore in salile de clasa, iar o parte vor invata online, apoi se va face o rotatie intre acestia.

”Vazând situatia epidemiologica la momentul acesta, care este o situatie destul de grava, cred ca cel mai probabil scenariul acesta hibrid ar putea fi pus în practica”, a spus ministrul Educatiei.

Ministrul a facut apel la populatie sa respecte masurile minimale de protectie.

”Fac un apel la populatie sa respecte distantarea fizica, sa poarte masca si în felul acesta sa ne protejam cu totii, sa nu ajungem sa ne îmbolnavim”, a spus Monica Anisie.

2 COMENTARII

  1. Daca pana acuma.a fost fondul claesei si fondul scolii….plus 1 martie 8 martie….craciun….dar noi o sa fim nevoiti la cursuri online….inseamna ca devenim profesori….,si casa noastra devine scoala….deci cine plateste fondul casei?

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.