Ministrul Educatiei dezminte din nou informatiile din spatiul public referitoare la clasa pregatitoare: "Nu se desfiinteaza"

4
679

 

Ministrul Educatiei dezminte din nou informatiile din spatiul public referitoare la clasa pregatitoare: "Nu se desfiinteaza"

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a reactionat, marti, 3 decembrie, dupa ce in spatiul public a fost reluata ideea desfiintarii clasei pregatitoare, spunand ca acest lucru nu se va intampla.
"Eu consider ca este foarte important pentru sistemul de educatie sa existe clasa pregatitoare. Si voiam sa lamuresc acest aspect. A fost in spatiul public enuntata ideea ca Ministerul Educatiei va desfiinta clasa pregatitoare. Nu se desfiinteaza clasa pregatitoare. Exista o lege in sensul acesta, iar eu respect intotdeauna legea", a declarat Monica Anisie, la emisiunea "Espresso – Matinal" de la Radio Romania Cultural.
Cu mai bine de o saptamana in urma, ministrul Educatiei avea prima reactie pe aceasta tema. "Doamne fereste! Eu nu stiu de unde anume s-a pornit cu acest… Este viziunea doamnei Andronescu. (...) Prin urmare va spun foarte clar: este exclus ca la acest moment sa se desfiinteze clasa pregatitoare", declara Monica Anisie.

COMENTARII

  1. Buna ziua ma numesc sophia peter, eu sunt din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. El m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste împărtășim. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.