Minciunile PSD Sălaj insultă inteligența sălăjenilor

5
834

Disperați că vor pierde alegerile locale și parlamentare, PSD-iștii sălăjeni împrăștie fake news-uri în spațiul public.  Practic asta au învățat de la  liderii lor naționali din ultimii ani (actualul deținut Liviu Dragnea, Victor Ponta, plagiatorul dovedit, sau peremista Olguța Vasilescu), iar eșecurile de la competițiile electorale din 2019 par să nu îi fi trezit la realitate. Tabloul minciunilor PSD-iste cuprinde o paletă extrem de largă –  de la sondaje inventate, în care viitorii looseri roșii apar ca lideri providențiali care pășesc pe apa adunată-n bălțile de pe străzile asfaltate de mântuială, la aleși locali care au avut frământări metafizice noaptea, în vis, legate de presupuse oferte politice, la subordonați ai PSD care bat câmpii cu grație privind eventuale candidaturi, dar și articole la comandă în care sunt lăudați precum Nicolae Ceaușescu.

Sigur, nu poți să ai pretenții de la niște indivizi care, precum foștii prim secretari ai PCR, au impresia că  se pricep la orice – administrație, dirijarea traficului, peisagistică sau chiar la fotbal (că de volei se ocupă, mai nou,  procurorii). Doar că de acestă dată, cu siguranță, nu prea vor nimeri scorurile și vor ajunge la retrogradare din punct de vedere politic.

Cu toate acestea, chiar dacă PSD – iștii se dovedesc incompatibili cu obiectivitatea, corectitudinea politică și  bunul simț, le solicităm să nu mai jignească inteligența sălăjenilor cu aberații de Radio Erevan sau Scânteia  (chiar dacă  le e greu să se dezică propria istorie) și să își încheie mandatele într-un mod cât de cât onorabil.

PNL Sălaj va continua să penalizeze derapajele PSD  și, împreună cu partenerii noștri,  vom continua dialogul  cu cetățenii, atât în perioada de precampanie, cât și în cea de campanie. Suntem convinși că doar astfel putem  reconstrui încrederea reciprocă între instituții, aleși locali și cetățeni, iar o relație onestă și de bună credință cu sălăjenii reprezintă  baza pentru dezvoltarea sănătoasă a județului.

                                                                                                              Partidul Național Liberal Sălaj

5 COMENTARII

  1. Minciunile voastre nu insulta pe nimeni? Tot puneti poze cu Dragnea, care este ,pe nedrept, acolo unde ati vrut voi, pentru ca va fost frica de el.Nimic despre Joianis(hotul vostru)! Asta cand va da inapoi statului banii incasati ilegal din chirii?

  2. Completare la titlu „Minciunile PSD Salaj insulta inteligenta salajenilor ” ciumati cacanii/bruni !! Deci insulta nimic , caci de unde gram de adevarata inteligenta la acesti ciumati cacanii ???!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.