Handbalistele zălăuane participă la un turneu de pregătire in Ungaria

HC Zalău participă de mâine la Cupa Metalurgistul, organizată de formația ungară Dunaujvarosi KKA, alături de Debrecen, Fehervar KC, Zvezda Zvenigorod și Interpress Vác. Primul meci al turneului va fi HC Zalău-Fehervar KC, mâine, de la ora 09.30.


Formația antrenată de profesorul Gheorghe Tadici, HC Zalău pleacă azi, în Ungaria, la Dunaujvarosi, pentru a participa la un turneu internațional de pregătire. Cupa Metalurgistul 2015 se desfășoară mâine și poimâine, în Sala Sporturilor din Dunauj-varosi și alături de HC Zalău mai participă încă cin-ci echipe, formația locală, Debrecen VSC, Interpress Vác Fehérvár KC și Zvezda Zvenigorod. Cele șase formații vor fi împărțite în două grupe, din grupa A vor face parte Dunaujva-rosi, Debrecen VSC și Zvezda Zvenigorod, iar grupa B va fi alcătuită din HC Zalău, Fehervar și Interpress Vác.
HC Zalău va deschide balul handbalistic din Ungaria, mâine de la ora 09.30, când va da piept cu Fehervar, formație în fața căreia a pierdut la turneul de la Zalău, cu scorul de 27-26, după care Teodora Bloj și compania vor evolua în jocul doi, contra celor de la Interpress Vác, de la ora 17.30.
Echipele care la finalul meciurilor din grupe vor termina pe prima poziție vor juca pentru locurile unu și doi, în timp ce formațiile care vor încheia grupele pe locurile doi vor evolua între ele pentru locurile trei și patru, iar grupările de pe locurile trei din cele două grupe se vor întâlni pentru locurile cinci și șase. Toate meciurile din faza a doua a turneului se vor juca sâmbătă, începând cu ora 10.00.
“Mergem în Ungaria cu gândul de a ne perfecțio cât mai mult până la startul campionatului. Vom pune accent mai mult pe fa-za de apărare pentru că aici avem cele mai mari probleme. stop_coloana Sper ca la întoarcere să acumulăm și să avem cât mai multe plu-suri. Cel mai important lucru este ca nicio jucătoare să nu se accidenteze și să nu avem astfel de probleme”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
Din lotul care va face deplasarea în Ungaria nu vor face parte portarul Mi-haela Cheța Foltic și extrema Florina Țurcaș.

Programul Cupei Metalurgistului
Vineri, 14 august
09.30 – H.C. Zalau – Fehérvár KC
11.00 – Dunaujvarosi KKA- Debrecen VSC TVP
13.30 – Interpress Vác – Fehérvár KC
15.00 – Debrecen VSC TVP – Zvezda Zvenigorod
17.30 – H.C. Zalau – Interpress Vác
19.00 – Zvezda Zvenigorod – Dunaujvarosi KKA
Sâmbătă, 15 august
10.00 – A3 – B3 ( pentru locul al cincilea)
12.00 – A2 – B2 (pentru locul al treilea)
14.00 – A1 – B1 ( pentru primul loc)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *