Meteorologii anunta cea mai grea iarna din ultima 100 de ani, dar caldura pana la Craciun

6
7320

 

Meteorologii anunta cea mai grea iarna din ultima 100 de ani, dar caldura pana la Craciun

Potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie se asteapta ca aceasta iarna sa fie, poate, cea mai grea din ultima 100 de ani, desi, in acelasi timp se anunta ca perioada pana la mijlocul lunii decembrie sa fie calda, mult peste temperaturile obisnuite din lunile noiembrie si decembrie.
"Discutam despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani. Nu avem un semnal robust in acest sens, dar o iarna normala in Romania aduce perioade de vreme severa. Am avut aceste semnale de prelungire a iernii, asa cum in toamna am avut o vara prelungita. Aceasta alternanta a perioadelor foarte calduroase urmate de raciri bruste, cu siguranta, se pot manifesta in urmatoaele trei luni, asa cum s-a manifestat pe tot parcursul anului", spune directorul ANM, Elena Mateescu.

COMENTARII

  1. Da,da.Si toamna-i foarte grea.Si marmota...Metereologii (sic)tre'sa se bage si ei in seama.Mai ales acuma cand porcii cu paie-n gura sunt tot mai putini din cauza de ciuma.Zice ca totusi asta seara va aparea unul la 7 ceas sa ne spuna ca ce si ca cum.Nu-sh dac-a fi cu paiu-n gura da' s-o rezolvat sa fie singur in cotetz.L-o ajutat neshte veterinari de la un grajd de-i spune rise proiect.

  2. Aceste informatii date de meteorologi..sunt ca si informatiile date pe posturile de stiri de catre "" intrerpretii zodiilor"" ... oare cum am putea sa le dam in cap ( a refer la rosii stricate, oua..etc) cu ceva daca nu se confirma..inclusiv celor care le raspandesc... ca sa nu o mai faca. Undeva prin martie 2020. Ma refer la Elena Mateescu..si Delia Sibian care este pe post de raspandac nu de jurnalist... si patronului Vasile Padurean care accepta aceasta situatie.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.