SondajRSS Feed

Medicii care lucreaza in centrele de permanenta vor castiga mai bine

12 Ianuarie 2018

Inceputul de an aduce mai multi bani medicilor de familie si asistentilor care lucreaza in centrele de permanenta, conform Ordinului 1484 din 21 decembrie 2017. 

Astfel, tariful orar pentru medicii titulari de cabinet, precum si pentru medicii angajati este de 40 de lei pe ora, fata de 20 de lei cat era pana acum.
Tariful orar pentru asistenti medicali care desfasoara serviciu de garda in cadrul centrelor de permanenta se determina in functie de salariul negociat, cu toate sporurile si contributiile aferente, si nu poate fi mai mic de 20 de lei pe ora si mai mare de 22,5 lei pe ora.
In Salaj, la ora actuala exista patru centre de permanenta (Zalau, Cehu Silvaniei, Hida, Crasna) si unul in devenire la Ileanda.
Aceste patru centre sunt

Medicii care lucreaza in centrele de permanenta vor castiga mai bine
deservite de 24 de medici de familie, in baza contractelor incheiate cu Casa de Asigurari de Sanatate Salaj.
Potrivit directorului Casei, Olga Stana, la aceste centre de permanenta au acces cetatenii din zona arondata, indiferent daca sunt inscrisi sau nu la medicul de familie, indiferent daca sunt asigurati sau nu.

Vizualizari 1360
Comentarii articol

realist>

in 12 Ianuarie 2018 7:52

un lucru pozitiv văzut de presă mai puțin mediatizat ca cele negative.

>

in 12 Ianuarie 2018 18:09

La permanenta se duc banii pe degeaba, ca poti muri linistit de grija lor! Am avut un caz de deces in familie la permanenta.\r\n

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.