Mădălina Manole s-a sinucis, potrivit primelor cercetări

0
36

Primele indicii in urma cercetărilor efectuate de Parchetul de pe langă Tribunalul Bucureşti in cazul decesului Mădălinei Manole arată faptul că artista “a ingerat in mod voluntar o substanţă toxică”. Anchetatorii au găsit langă corpul Mădălinei Manole un recipient cu insecticid şi un pahar, au declarat, anterior, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

“In data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe langă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că numita Mircea Magdalena (cunoscută publicului drept Mădălina Manole) a fost găsită decedată in locuinţa sa din oraşul Otopeni, str. Griviţa.

La adresa menţionată s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului impreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul IPJ Ilfov – Serviciul Investigaţii Criminale.

In urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana in cauză a ingerat in mod voluntar o substanţă toxică, justificandu-şi gestul printr-un mesaj tip SMS.

In cauza s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească in mod cert cauza şi mecanismul morţii.

In prezent sunt audiate mai multe persoane cu privire la aspectele relevante ale cauzei”, se arată in comunicat.

Langă Mădălina Manole s-a găsit o sticlă pe care era notat “pesticid”

Procurorul Bogdan Staicu, purtătorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Bucureşti, a declarat intr-o conferinţă de presă că langă corpul Mădălinei Manole a fost găsită o sticlă de un litru pe care era inscripţionat “pesticid”.

Procurorul a adăugat că nu au fost găsite medicamente langă artistă, el răspunzand unei intrebări in acest sens.

Mădălina Manole – care miercuri ar fi implinit 43 de ani – a fost găsită căzută intr-un holişor langă baie, iar in cădere şi-a spart capul. Langă ea a fost găsită sticla cu pesticid. Era imbrăcată intr-o pijama tip trening, iar investigaţiile nu au relevat o eventuală tentativă de omor.

In opinia procurorului, artista a murit otrăvită, insă necropsia va clarifica acest aspect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here