SondajRSS Feed

Maximum de criminala ipocrizie

15 Decembrie 2017

N-am invatat deloc sa apreciem adevaratele valori. N-am invatat sa sanctionam ipocrizia celor care cu cinism infiorator plang la catafalcul celui trecut in lumea celor drepti, dupa ce, cat a fost in viata, l-au hulit. L-au stigmatizat, l-au ranit public. Mai intai a fost Corneliu Copsu. Doamne, cate jigniri, cate vorbe urate a fost silit sa indure dupa caderea comunismului Seniorul, cum i se spune in semn de mare respect. Dar la funeraliile lui a fost puhoi de lume, iar acum numele lui Corneliu Coposu este rostit cu atata piosenie incat stai si te intrebi ce a generat aceasta rasturnare de atitudine. A murit, asta-i explicatia rece. Si puterea politica nu mai tremura in fata puterii personalitatii. Istoria se repeta. Regele Mihai I a trecut in vesnicie. A avut o viata plina de incercari, dar nici un moment nu si-a abandonat credinta si dragostea de tara. Mihai nu s-a lafait. A prins vremuri aprige si in fruntea tarii, si in exil, si dupa caderea comunismului. Zilele acestea, ore in sir s-a vorbit despre regele Mihai, cum a trait, cum a supravietuit in exil, despre ce a facut pentru tara, despre bunatatea sa, despre blandetea sa... Abi

 Maximum de criminala ipocrizie
a acum, dupa ce a murit, toata lumea ii ridica osanale, il plange. Mult prea tarziu. Ma intreb, daca s-ar fi organizat un referendum astfel incat poporul sa decida cu privire la instaurarea monarhiei constitutionale, cum ar fi votat majoritatea daca ar fi avut cunostinta de toate aceste informatii care au invadat televiziunile dupa ce Regele a murit. N-avem de unde sti. Grav este ca nici nu ni sa oferit sansa, ca popor, pe ce drum sa mergem. Au decis altii pentru noi. Aceia care i-au facut atata rau regelui Mihai, iar acum cand e mort organizeaza mitinguri pentru el. S-au temut de el in viata si l-au marginalizat. Acum cauta sa castige de pe seama personalitatii lui. Cata criminala ipocrizie!

Vizualizari 3039
Comentarii articol

>

in 15 Decembrie 2017 0:14

Pe Ceausescu ar trebui ridicat in slavi si sa i se face statuie ca el chiar merita ca a facut ceva pt poporul asta si lumea il regreta cu adevarat.astia pe care ii ridicati in slavi ce-au facut pt tara si pt popor?!

>

in 15 Decembrie 2017 0:20

Nu inteleg totusi cum se intreaba unii ca cum a supravetiuit in exil?pai tu daca traiesti in lux si ai averi fabuloase ala inseamna "supravietuire"?!adica a fost vai si amar de capul tau si abia ai reusit sa supravietuiesti?!ce-i cu atata victimizare?noi care faceam foame pe timpul comunismului ar trebui sa ne plangem nu capuri incoronate si cu averi fabuloase!

>

in 15 Decembrie 2017 0:21

Prea prosti ne credeti!

>

in 15 Decembrie 2017 0:26

Ce mi-ar place si mie sa traiesc aproape 100 de ani in lux!sa am servitori.sa imi permit orice moft.sa am domenii.castele.milioane de euro sau dolari.hmm ce bine ar fi cred ca totusi as reusi sa supravetiuiesc in conditiile astea vitrege!

IARTA-NE MAJESTATE>

in 15 Decembrie 2017 1:15

RESPECT!RESPECT!RESPECT! PT.REGE------insa ,am o intrebare pt.B.O.R---CAT O SA-L MAI PLIMBATI CA PE SFINTELE MOASTE ???---conform carui canon al bis. ortodoxe romane un cadavru poate fi tinut 11(unsprezece) zile ,fara a fi inmormantat ???,,,,,,daca era luna iulie?/? 45 de grade ???

>

in 15 Decembrie 2017 7:01

Pentru postacii de mai sus: Cum puteți fii așa de prosti?

>

in 15 Decembrie 2017 8:35

se vede cat de tare s-a prins buruiana sadita de propaganda comunista in sufletele romanilor neinformati si otraviti prin toate mijloacele propagandiste invatate de la Stalin,care emit astfel de rautati;nu sunt regalist dar un pic de respect pentru istoria tarii asteia ar trebui sa avem;De aia tara pluteste in deriva pt ca nu avem repere morale doar otraviri comuniste!

>

in 15 Decembrie 2017 8:36

de morti numai de bine,ne este frica de ce a ramas,de urmasii lui care sunt mai flamanzi,vreau sa le asiguram noi,bietii oameni,viata de lux, parca nu o au si acuma,sa munceasca ca sunt destull de zdraveni,iar viata regelui Mihai nu afost grea cum incearca altii sa ne spuna,cunoastem si noi cate ceva,ne le mai plageti de mila

>

in 15 Decembrie 2017 9:35

Daca vroia sa faca ceva si nu abdica poate numai traiam in comunism si nu sufeream atata dar el a ales ce a fost mai bine pt el si familia lui.eu nu il judec ca poate si eu faceam la fel numai nu trebuie victimizat atata ca a trait in lux si belsug nu ca si noi si parintii nostri care au trudit din greu toata viata lor.

>

in 15 Decembrie 2017 10:19

Eu cred ca poporul nu plange nici un rege. Plang televiziunile deformand realitatea cum ca ,,poporul plange''. Poporul are alte treburi, el e cel care trebuie sa ,,suparvietuiasca'' si nu unde ciocolata ii dulce si vacutele pasc linistite pe campii cu flori, ci in ,,griul'' asta ordinar. El, poporul, prin milioanele sale de romani traieste cu adevarat in exil. Simplu fapt ca cineva s-a nascut intr-o anumita familie nu insemna nimic, atat timp cat acel cineva nu dobandeste prin munca, eforturi, aptitudini etc o pozitie sociala sau o functie. Un eventul referendum pt instaurarea monarhiei ar fi avut sanse zero, la nivel de an 2017.

Noaptea mintii...>

in 15 Decembrie 2017 11:05

Incredibil câta prostie mai încape în multi...daca ati mai citi si altceva, in afara de prostii de pe facebook, ati descoperi si voi realităti, istorie si nu minciuni comuniste. Regelui Mihai i s-au imputat toate mizeriile, si totusi nu s-a coborât la nivelul detractorilor săi(asta dovedeste caracter, onoare si verticalitate morală, lucru ce lipseste multora). Nu a trait in lux, atata vreme cat i-au intors toti spatele, n-a fugit cu niciun aur, ca doar nu erau comunistii prosti da il lase sa plece cu averi din tara. S-a zbătut si a supravietuit putin mai bine decat cei rămasi in România, pentru ca era intr-o tară liberă, cat despre abdicare, in caz ca nu stiti, a salvat ce se mai putea salva...rusii deja erau in tara si amenintau sa distrugă tot, din moment ce România, aliată lui Hitler( "mulțumită" lui Antonescu). Regele s-a sacrificat ca sa nu fie toata tara distrusă de rusi si nemti. Asta a facut, desteptilor! În caz ca va ma întrebati...dar mai bine sa lanceziti in mizeria voastră, nu va mai bateti capul...pentru unii e deja prea mult sa iti folosesti ce nu ai...

>

in 15 Decembrie 2017 11:14

CORECT 11:05

>

in 15 Decembrie 2017 11:15

Este foarte adevarat ca e de-o ipocrizie mizerabila ca cei care l-au alungat din tara sa planga acum ,DAR acest aspect se pare ca nu-I deranjeaza pe urmasii fostului rege asa cum nu l-a deranjat nici pe fostul rege(altfel nu se se afisa cu Iliescu,Nastase sau Voiculescu si nu dadea interviuri la Antena 3... )Pana una alta ,familia fostului rege i-a primit pe Draknea si Tariceanu la Peles dar l-a refuzat pe presedintele asociatiei detinutilor politici...\r\n

11:15>

in 15 Decembrie 2017 11:29

Iertarea e o virtute...pe care Iliescu si ai lui nu o au. Vedem astazi ca nu isi arata fata. E drept ca sunt printre unii acoliti de-ai lui Iliescu si cameleoni/oportuniști/ipocriti, dar asa sunt majoritatea politicienilor din Romania de azi.

felicitare>

in 15 Decembrie 2017 11:35

Bravo Viorele !Pacat ca multi comentatori,duc lipsa de informatie reala si vorbesc in van .

>

in 15 Decembrie 2017 11:39

Ce jeg a lasat Rusia in estul Europei in 70 de ani dureaza 100 de ani sa fie vidanjat. Dovada de necontestat este: RUSIA - 100 euro salariul minim; ROMANIA - 275 euro salariul minim; tarile vestice non CAER - peste 500 euro salariul minim. Si totusi exista milioane de idioti semianalfabeti in cireada ce tanjesc dupa jeg...si mocirla...si sunt anti Occident si anticivilizatie. Ce ni se intampla meritam...100%.

>

in 15 Decembrie 2017 11:56

Multi prostanaci inculti,needucati si comunisti mai sunt printre noi,iarta-i Doamne dar fa cumva si inputineazai !

>

in 15 Decembrie 2017 12:42

Mai da spuneti ce a facut regele Pentru\r\nTara ca ca Tara ia dat mii de ha de Padure\r\nTEREN AGRICOLA zeci de castele etc dole d

12:42>

in 15 Decembrie 2017 13:21

A acceptat sa conduca o tara in colaps

>

in 15 Decembrie 2017 14:47

Pentru postarea de la 12.42.Mai proasta intrebare de cat cea pe care a-i lansat-o,nu se poate inchipui.De mai mult de o saptamana intraga mas media din Romania dezbate in fel si chip rolul si meritele monarhiei in general,si a regelui Mihai in special,iar tu vii si lansezi asemenea intrebari nejustificate.Documenteazate mai nepriceputule! Ai la indemana o multime de surse de informare;ziare. carti de istorie,televiziuni internet etc.Astazi a-i avut ocazia sa taci si a-i ratat-o cu seninatate.

>

in 15 Decembrie 2017 15:05

Foarte corecta postarea celui de la 10;19 . Real, obiectiv si neparinitor. Restul sunt elucubratiile unor minti indobitocite, atat de monarhisti, cat si de republicani.

>

in 15 Decembrie 2017 15:19

nu i tot plangeti de mila,lasa ca are urmasi pentru a va mai ogoi,laudatii pe urmasi si propuneti pe ei la carma tarii daca atat va ofticati,nu mai vorbiti prostii,Antonescu a fost cel mai vertical om,dar nu a avut cu cine colabora ,toti s au dat in laturi chiar si salajanulnostruIuliu Maniu

>

in 15 Decembrie 2017 17:39

Pentru toți dragii mei comuniști și neosecuriști!Pentru toți cei care îl regretă pe geniul Carpaților, tov. Ceaușescu și îl urește pe Rege!Și pe memoria lui!\r\n Stimați tovarăși, chiar dacă am rămas puțini, nu mai putem minți generațiile născute după anul 2000. Singura nostră șansă este Coreea de Nord. Așa le o putem trage și americanilor cu împuțita și retrograda lor democrație! Unițivă stimați tovarăși care mai regretați comunismul și hai sub mărețul drapel al Coreei de Nord UN DE NI ME NI NU MOARE NI CI DE FOAME NI CI DE LUX.\r\n

>

in 15 Decembrie 2017 18:41

Antonescu s-a dat de partea lui Hitler si a pierdut. Normal ca toti l-au abandonat în final, iar regele a mai adunat ce a putut din oalele sparte si a evitat sacrificarea inutilă (intr-un razboi deja pierdut) a soldatilor si civililor. Ori la varsta regelui de atunci, a luat cele mai înțelepte decizii.cand nu ai aliati si esti incoltit de atacatori, alegi răul cel mai mic( mai bine ajunge tara la comunisti, decat sa fie arsă din temelii si romanii sa nu mai fie un neam).

Postacilor neocomunisti pesedei>

in 15 Decembrie 2017 19:30

Cititi l pe 18 41 ,are perfecta dreptate

>

in 15 Decembrie 2017 21:06

Pt.19.30hai lasa vrajeala ca tot tu ai scris si ala.

>

in 15 Decembrie 2017 21:17

Stimați tovarăși și preteni! citiți și recitiți, citiți și recitiți, citiți și recitiți, cum repeta marele Lenin și suita noastră de țări comuniste; (noi cu drag ne amintim de formula "învățați, învățați, învățați!") pe tovarășul nostru de la 17,39. Hai să mergem în Coreea de Nord la nepotul pretenului nostru Kim Ir Sen. Acolo ne putem relua lupta dreaptă împotriva monarhismului retrograd din scumpa și iubita noastră patrie socialistă România. Proletari din toate țările uniți-vă că ne mănâncă tânăra generație de după anul 2000. trăiască Ceaușescu chiar dacă este cam trist în rai.

21 06>

in 15 Decembrie 2017 21:22

"Desteapta" mai esti jireado pesedeaua!te tragi dintr o ramura de opincari betivi de pe vremea lui ghe. gheoghiu dej ,1947,bunicii si mai apoi parintii tai s or baut bani in carciuma iar cand i o pus dej la treaba or luat pamanturile si animalele de la taranii harnici ca sa le bage in CAP.Cam genul asta de urmas neocomunist pesedist pupincurist esti.

>

in 15 Decembrie 2017 21:25

adevarat securistule coleg. doar ne cunoaștem vocabularul, idealul și menirea noastră de a renaște în Coreea de Nord sau - anatimpul ne permite - în Cuba. Ne întâlnim la un post de televiziune să le-o tragem din plin celor care ni se împotrivesc. Trăiască comunismul, moarte monarhiilor constituționale. Trăiască comunismul, moarte definitivă, luxului monarhic. trăiască comunismul, trăiască sărăcia, trăiască comunismul, trăiască România în afara Europei, adică în Coreea de nodd. \r\n Te aștept drag coleg comunist să-mi cominici în continuare curatele noastre aspirații spre societatea socialistă multilateral dezvoltătă.

21 17 via 21 25>

in 15 Decembrie 2017 21:38

Ma ,tu ai tras ceva etnobotanice pe nas si ti o urcat comunismul la capu ala mic.No scuipa repede ,vezi ca i H2SO4 si tat te roade pana la os.\r\n

>

in 16 Decembrie 2017 7:27

Si totusi cine a predat tara la rusi la 23 august 1944(capitulare neconditionata ?!), cu urmari catastrofale pentru Romania - regele Mihai sau generalul Antonescu?? Astept reactia lingailor de dosuri regale.

7:27>

in 16 Decembrie 2017 9:34

mai bolsevicule !macar dosurile regale is curate ,date cu parfumuri scumpe pe cand dosurile pe care le lingi tu la pesedeu sunt pline cu cacat de la atata hotie si infractionalitate .Da-i nainte cu tupeu la lins.

>

in 16 Decembrie 2017 10:59

A fi impotriva monarhiei nu inseamna ca esti comunist. ce e cu perceptia asta de cac-at? Monarhia e primitiva si inutila, finantarea din bani publici a unei ,,case regale'' cu rol decorativ, e ceva de care societatea se poate lipsi, mai ales una saraca, cum e cea romanesca.De unde si pana unde un singur om, rege, poate reprezenta reperul suprem pt o natie intrega vreme de decenii? Atunci -saraca natie. UE azi, e un esec, datorita mult prea traditionalelor sale societati, ce nu se pot desprinde de trecut. Provocarile de azi sunt altele, mult mai complexe, iar sistem monarhic nu ar ajuta deloc. Si pana la urma, un principiu simplu, de bun simt, ne spune ca orice se castiga prin munca, talent, sacrificiu, si nu se dobandeste din oficiu.

7:27>

in 16 Decembrie 2017 11:41

Citește si tu un manual de istorie si o sa afli ca rusii intraseră deja in tara la ora aceea si jefuiau si violau pe rupte prin Iasi. Era o chestiune de timp doar până să facă la fel in toata tara. Nemtii pierdeau, iar Antonescu isi pierdea autoritatea. Evident ca regele, caruia ii rămăsese un rol decorativ doar, avand acum si sustinerea armatei a putut sa il înlăture pe Antonescu si sa preia puterea in al 12lea ceas. Data de 23 august a ramas in istoria tării ca fiind data "eliberării" românilor de catre rusi si comunisti de sub nazisti, lucru fals, pentru ca nazistii erau deja inamici ai tării din momentul in cate regele, tardiv, a trecut de partea aliatilor ( inclusiv rusi). Deci nu are nicio însemnătate istorică reală aceasta data pentru noi, cat pentru comunisti. Deoarece e data la care au luat cu forta conducerea tarii. Abdicarea a fost un compromis, de dragul conservării României ca stat.\r\n

>

in 16 Decembrie 2017 11:55

sunt anti PSD ,dar nu vad legatura cu Antonescu si regele Mihai,voi ziceti ca cine este cu PSD este de partea lui Antonescu,dar nu este asa,eu stiu ca regele Mihai a predat tara la rusi,Antonescu a incercat sa ne fereasca de comunism,dar neavand oameni verticali nu a putut face nimic.Oricum eroul este maresalul nu regele

>

in 16 Decembrie 2017 11:56

Regele a avut si el merite, e bine ca este omagiat inainte de inmormantare. In schimb, Ceausescu, care a facut mult mai mult pentru tara, a fost asasinat ca un caine, in Sfanta zi de Craciun. Asta spune totul despre un popor de lumpeni !

>

in 16 Decembrie 2017 15:22

Mai cac.tule cu ochi de la 9;34 ! In afara ca improsti cu sigurul produs al hoitului tau, de ce nu raspunzi la intebarile legitime ale celui de la 7;27 ? Iti spun eu pentru ca esti tampit, in loc de creier ai muci.

>

in 16 Decembrie 2017 17:41

de ce eu si tu ,contribuabili ai statului roman trebuie sa suportam cheltuielie acestei grandioase imormantari?eu stiu ca familia se ocupa cu asa ceva,numai in caz ca este un om lipsit de mijloace materiale il ingroapa comunitatea,de ce ?poti sa mi zici de ce domnule care il ridici in slavi pe regele Mihai,de ce sa i platesc eu din banutii mei imormantarea lui?

17:41>

in 16 Decembrie 2017 20:23

Din respect pentru un om fără de care am fi dispărut sub bocancii rusilor.din bun simt...

>

in 16 Decembrie 2017 20:32

oricum ne a dat pe mana rusilor si ei a uschit o in strainatate,asa ca nu il mai laudati,nu are merite,sa fi venit sa locuiasca in Romania in timpul comunismului sa vada ce bine ne a fost si ce a fost a trecut ,dar vin urmasii lui cu pretentii de nu ti poti imagina cat sunt de flamanzi,nu sunt psd ist

>

in 16 Decembrie 2017 20:33

dar ei au bun simt?\r\n

>

in 16 Decembrie 2017 20:50

cititi si Cine a tradat in cel de al Doilea razboi mondial;noi sau ei?articol de Lulea Marius Dorin, vezi si imagini cu maresalul si ce spune,nu sunt trucate ca si multe alte minciuni despre el sau despre cei care ar fi trebuit sa se intereseze de bunastarea noastra nu numai de al lor

>

in 16 Decembrie 2017 20:54

Noi cei din Ardeal ar trebui sa i multumim lui Antonescu deoarece el s a aliat fortat cu nemtii pentru a lua Ardealul de la unguri,care a fost dat de Carol al doilea,tatal lui Mihai,pentru a l ajuta[Ungaria]sa vina inapoi pe tron

17:41>

in 16 Decembrie 2017 21:07

Regele nu a mai putut ramane in tară pentru ca a fost exilat! La revenirea in tara nu a pretins nimic. Statul român i-a redat ce îi apartinea de drept. Pelesul, de exemplu, a fost construit din banii personali ai familiei regale, din vânzarea unei proprietati din Germania.

>

in 16 Decembrie 2017 23:16

Viorel Varga poti fi multumit,ani de zile ai sadit venin in sufletele salajenilor ,ma rog in sufletele celor care te mai citesc .Citeste comentariile si vezi rezulatul,cata ura este in sufletele acestor oameni.Acum poti sa le spui oeica ei nu cunosc doar ura.Spunea cineva in seara asta la televizor ''Putini ameni sunt in tara asta care nu-l plang pe Mjestatea Sa ,oricum numarul lor este nesemnifcativ''.Eu ma bucur ca nu sunt intre cei ''nesemnificativ'' !

>

in 16 Decembrie 2017 23:34

Cel de la 20;54.Fi sigur daca Germania Hitlerista castiga razboiul,Ardealul ajungea teritoriu unguresc.Sa nu uitam relatia intre Germania lui Hitler si Ungaria lui Horti !Asta-ti spune un Ungur care nu moare de grija ardealului.Traiesc in tara asta,sunt cetatean Roman,i-l respect pe Majestatea sa Regele Mihai !Sa aiba un zbor lin catre stele !Este trist sa fezi ce comentarii sunt unii oameni in stare sa scrie ,chiar in ziua inmormantarii Majestatii Sale ! Rusinos !!!

16 dec 15 22>

in 17 Decembrie 2017 7:42

Citeste l pe 23 34 ,ma cacatule de prost ce esti.Omul are dreptate si pe deasupra e si ungur ,respect pt el ca ne respecta istoria si pe marii nostri inaintasi.Ce zici " patriot" roman care pretinzi ca est i?

oare ce "minti destepte">

in 17 Decembrie 2017 10:04

pot sa scrie asemenea lucruri rele despre regele Mihai in ziua inmormantarii lui?Doar niste lichele care au "prins " si ele ceva informatii de pe net-postate de "mari istorici bolsevici securisti" si vin acum ,aici ,cu comentariile lor "destepte" despre "istoria adevarata a acelor vremuri".Mai cititi fratilor istoria adevarata a Romaniei .

>

in 17 Decembrie 2017 12:27

Regele e mort, problema mare e că am rămas cu comuniștii.

>

in 17 Decembrie 2017 12:41

lasa ca o sa va ad cum o sa va zgariati pe ochi cand o sa platiti tot luxul de la imormantare si intretinerea urmasilor regelui

>

in 17 Decembrie 2017 15:49

SA ne inchinam la moastele lui CEAUSESU care ne atrimis si pe cei saraci si de la sate la scoala ca acum era vai de noi\r\nfara pensii si ce pune pe masa

>

in 17 Decembrie 2017 18:17

Prietene lumea evoluează si cu Ceausescu si fara el.Asa ca nu vorbi prostii.Comunistul ne-ă trimis la scoala dar am invatat ce a vrut el si cafeaua de langa el.De aia nu stim adevarata istorie.

>

in 17 Decembrie 2017 18:18

Cateaua* scz scriu de pe telefon

>

in 17 Decembrie 2017 18:40

multi ii pupa in cur pe rusi din posibilitatea de a se fi nasccut din violurile care au fost comise de acesti analfabeti comunisti .deci gura mica avortoni idioti si priviti catre civilizatie nu catre indobitocire.Ma inrreb cum milioane d romani au emigrat in vest si nu in rusia daca e asa de bine.iar cei ce plang comunismul mai pot cereazil in coreea de nord unde este nevoie de roboti tampita igusti la minte ca voi\r\n

12 41>

in 17 Decembrie 2017 19:19

Mai neocomunistule! Ai tras o dusca de tarie dupa ce te ai intors de la slujba? Ce lux ma pula o fost la inmormantare? Si chiar sa fi fost asa ,un Rege am avut si noi iar presupusele cheltuieli de " lux" ,palesc in fata hotiei pesedistilor tai care din 1989 incoace ,cu ceilalti a lui base ,au JECMANIT tara asta pana la ultima picatura .Despre ce vorbim aici BOLSEVICULE ?

>

in 17 Decembrie 2017 20:48

Toti care s-au folosit de banii din saracia romanilor, indiferent ca au fost comunisti sau monarhisti,au fost ( si sunt inca !) niste escroci. Asa ca, tampitule de la 19;19, nu e nici o deosebire intre hotia guvernantilor (nu numai pesedeii ) si cheltuielie pentru inmormantarea faraonica a ex-regelui Mihai, un personaj care n-a facut nimic semnificativ pentru Romania si romani. Auzi d-le, ca Mihai a fost in acelasi timp maresal(pentru armata terestra), amiral(pentru marina militara), general(pentru aviatie)??! Cred ca e caz unic in lume,bietul Napoleon Bonaparte e doar un copil de mingi.

Pt desteptul de la 20 48>

in 17 Decembrie 2017 23:40

A suportat cumva buzunarul tau luxoasa inmormantare ? Spune mi cat bani per capitas ai suportat si ti i virez in cont ,nu de alta dar vin vremuri grele cu actuala putere si nu as vrea sa fi descoperit d.p.d.v. financiar

>

in 17 Decembrie 2017 23:52

Analfabet cretin de la 23;40, nu mai mazgali hartia cu idioteniile tale. Nu te vezi ca esti un purtator inutil de cap ?

23:52>

in 18 Decembrie 2017 8:13

Ii fi vreun destept de care noi salajenii nu am auzit ,cu arbore genealogic de la gheoghiu dej pornire.Ai tarate in cap in loc de neuroni .

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.