Măşti de unică folosinţă, produse la Zalău

3
1942


O companie din Zalău a demarat, recent, producţia de măşti faciale de uz medical, de unică folosinţă, cu o eficienţă de filtrare bacteriană de peste 98%.

Măştile sunt acreditate din punct de vedere tehnic de către Ministerul Apărării Naţionale şi sunt avizate sanitar de către Agenţia Naţională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR).

„Este un domeniu foarte profesionalizat, motiv pentru care a intra pe această piaţă este un act de curaj. Sunt foarte puţine firme româneşti care produc astfel de măşti. Foarte multe măşti sunt importate”, precizează Monica Băgărean, reprezentat al Oper Energy, firmă care produce la Zalău dispozitivele medicale cele mai căutate în ultima perioadă.

Potrivit acesteia, utilajul care produce măştile este complet automatizat şi a fost achiziţionat din China, în vreme ce materialul este importat din Italia.

Măştile pot avea culori diferite – verde, albastru, negru- şi au o eficienţă de filtrare bacteriană de 98,2%.

Măşti medicale produse la Zalău

„Ne diferenţiem prin materiale de cea mai bună calitate, măştile fiind cu respirabilitate mare şi efect de anti-aburire a ochelarilor. Din păcate, este o piaţă foarte sensibilă la preţ, nu la calitate. Totuşi, avem deja câteva comenzi de la clinici private din ţară”, subliniază Monica Băgărean.

Compania intenţionează, în perioada următoare, să obţină toate acreditările pentru a putea comercializa aceste măşti în comunitatea europeană.

3 COMMENTS

  1. foarte bine, si care este pretul si unde vindeti in Zalau ?
    daca este mai scump cu 10-20% ca si altele de pe piata, cumpar de la voi o cutie la luna, pt adulti si 2 cutii pe luna pt copii. cutii de 50 de bucati 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here