Masina arbitrilor a ramas cu cauciucurile întepate, dupa un meci de juniori republicani de la Zalau!

4
831
Masina arbitrilor a ramas cu cauciucurile întepate, dupa un meci de juniori republicani de la Zalau!

Brigada clujeana formata din Narcis Bodocan, Iosif Nasc, Torok Gyurko si Raoul Chirila reclama faptul ca dupa meciurile de sâmbata dintre CS Atletic si Luceafarul Oradea, masina cu care au facut deplasarea s-a ales cu cauciucurile întepate de catre gazde! Totul s-a întâmplat dupa doua partide tensionate, în care cei de la CS Atletic au avut multe nemultumiri legate de arbitraj

Dupa ce a pierdut mai multe puncte, juniorii republicani de la Atletic nu mai au nicio sansa de calificare în Liga Elitelor, nici la juniori A, dar nici la juniori B.
În aceste conditii, jocurile de sâmbata cu Luceafarul Oradea, erau doua partide normale de campionat, dar se pare ca la mijloc a fost o miza mai importanta, având în vedere ca formatia zalauana vroia sa câstige cu ambele grupe.
În cele din urma, Luceafarul Oradea a câstigat cu 3 – 2 la primul joc, iar la cel de-al doilea s-a impus cu 3 – 0! Pâna aici totul pare normal, însa la ambele partide au fost tensiuni, atât pe margine, cât si pe teren.
Unele decizii ale brigazii de arbitri din Cluj a nemultumit în tabara gazdelor, astfel ca directorul executiv de la CS Atletic – Calin Puscas – a fost eliminat de pe banca la primul joc, pentru proteste.
Proteste si cuvinte „grele” la adresa arbitrilor au mai fost si în timpul meciului de juniori B, dar si dupa terminarea lui, când brigada de arbitri a acuzat ca gazdele le-ar fi întepat cauciucurile de la masina!
Arbitri au depistat acest lucru doar când au ajuns la destinatie, în Cluj-Napoca, iar cauciucurile erau pe jante!
Problemele care le-au întâmpinat arbitri clujeni la Zalau ne-au fost relatate si de catre Mircea Ciglenean – presedintele CJA Cluj, care este originar din Salaj.
”Cauciucurile de la masina arbitrilor au fost întepate, iar când au ajuns la destinatie, acestea erau deja pe jante. Ei au pornit din Zalau fara sa stie. Au fost doua cauciuri întepate, iar daca era doar unul, atunci era greu sa credem ca cei de la Zalau au facut-o. Însa, au fost si alte probleme la acest jocuri, iar toate puse cap la cap duc la cele întâmplate cu masina arbitrilor. Din ce mi-au spus arbitrii mei, au primit cuvinte grele din partea gazdelor, care nu îsi au locul în sport, iar la final cei de la CS Atletic au refuzat în prima faza sa plateasca baremul de arbitraj. Mi-a fost comunicat de catre arbitri ca la primul meci l-au evacuat de pe banca pe directorul executiv de la Atletic, care nu avea nicio calitate sa stea acolo. El însa a revenit la al doilea joc si a continuat cu injurii la adresa arbitrilor. Nu îmi face cinste aceste lucruri, mai ales ca eu sunt salajean de origine”, ne-a declarat Mircea Ciglenean, presedintele CJA Cluj.
Din spusele presedintelui CJA Cluj, brigada de arbitri a facut o sesizare la Comisia Centrala, dar si la FRF. ” Arbitrii au relatat în raport tot ce s-a întâmplat si au înstiintat atât Comisia Centrala de Arbitri, cât si Federatia Româna de Fotbal. Având în vedere ca au fost si acele incidente din final, toate duc spre cele întâmplate cu masina arbitrilor. Nu avem o certitudine, dar avem o banuiala ce duce spre certitudine. Nu ma asteptam sa se întâmple asa ceva, tocmai în judetul nostru”, a mai spus Mircea Ciglenean.
Despre acest subiect, oficialii de la CS Atletic Zalau nu au foarte multe de spus.
”Am vorbit si eu cu arbitrul si mi-a spus ca a masina lor a ramas cu cauciurile pe jeanta când au ajuns la Cluj. Ei reclama faptul ca cineva le-ar fi spart cauciucurile la Zalau, dar nu stiu atunci cum au reusit sa ajunga pâna la Cluj. Au fost unele probleme la meci, s-au facut greseli împotriva noastra si au existat nemultumiri, însa pâna sa se ajunga aici este cale lunga. Masina arbitrilor a fost parcata în afara stadionului, iar acolo s-a lucrat în ultima perioada si a fost santier. Nu este exclus sa fie prins la roata ceva cuie”, a spus Claudiu Cornaci, antrenorul de la juniori A.

 

COMENTARII

  1. Tertipuri de arbitri de regula hoti,care inventeaza fara scrupule la ce caracter de rahat au toti din toate sporturile. Niste naparci care primesc doar fara sa se pregateasca nici 5% din cat muncesc jucatori si antrenori . NU VROIAU ESCORTA pana la Cluj . HOTILOR DACA ERAU INTEPATE NU AJUNGEATI NICI PANA IN VARVUL MESESULUI !!!! MINCINOSI ordinari si hoti de hoti, singurele vostre calitati ! MIZERIILOR !!!!!!!!!!!!!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.