SondajRSS Feed

 

Marti 13 august Ziua Informarii Preventive si in Salaj

13 August 2019

Marti, 13 august, cu ocazia “Zilei Informarii Preventive”, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Porolissum” al judetului Salaj va organiza si desfasura o serie de activitati menite sa familiarizeze populatia cu masurile de preîntâmpinare a anumitor tipuri de situatii de urgenta, sub sloganul “Preveniti ghinionul”.

Specialistii Inspectiei de Prevenire si cei ai Serviciului de Pregatire pentru Interventie si Rezilienta Comunitatilor vor fi în mijlocul comunitatii prin intermediul unor puncte de informare preventiva, care au ca scop diseminarea unor materiale utile (cunoasterea regulilor, masurilor si a modului de comportare înainte, pe timpul si dupa producerea unor situatii de urgenta.
As

Marti 13 august Ziua Informarii Preventive si in Salaj
tfel ca sediul ISUJ si toate subunitatile îsi vor deschide portile, dând posibilitatea celor interesati sa se familiarizeze cu specificul profesiei sau sa vada îndeaproape tehnica de interventie.
ISUJ considra ca tprin o informare corecta si eficienta a comunitatilor, ghinionul poate fi prevenit.

Vizualizari 293
Comentarii articol (1)

>

in 13 August 2019 0:59

preveniti hotia si incompetenta ,lasati pisicile negre in pace ,ei nu au nici o vina!sunt doar dragalase si le iubesc!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.