SondajRSS Feed

Marian Constantin: Ne asteptam la un meci greu cu Baia Mare

12 Octombrie 2017

Volei Municipal a început cu elan noua editie de campionat din Divizia A1 si a obtinut o victorie clara cu Explorari Baia Mare, în meciul de luni seara, din cadrul primei etape. Gruparea de sub Meses nu a avut nicio emotie si s-a impus cu 3 - 0 dupa ce a controlat jocul în toate cele trei seturi. Acest lucru l-a multumit si pe tehnicianul Marian Constantin, care a tinut sa îsi felicite jucatorii dupa o victorie clara, dar si dupa un joc convingator.“Ne asteptam la un meci dificil, dar baietii au raspuns bine la comenzi, iar pe aceasta cale îi felicit. Este un început bun si sper sa continuam pe aceeasi linie. Trebuie sa tratam cu seriozitate fiecare meci, pentru ca, ati vazut si dumneavoastra, au fost rezultate surpriza si în prima etapa. Este un campionat dificil, pentru ca nu te mai duci la anumite echipe sa câstigi trei puncte fara probleme. Daca es

Marian Constantin: Ne asteptam la un meci greu cu Baia Mare
ti serios si muncesti, câstigi, altfel, ai probleme”, a spus Marian Constantin pentru site-ul oficial al clubului.Daca gruparea de sub Meses a început campionatul cu o victorie clara, celelalte favorite la titlu au avut mari probleme în runda inaugurala. Arcada Galati a avut nevoie de cinci seturi pentru a câstiga jocul cu CSM Bucuresti, în timp ce Tricolorul Ploiesti a pierdut în trei seturi jocul cu Steaua.

 

Vizualizari 465
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.