Marele sportiv salajean Gheorghe Guset a fost operat de urgenta la inimia

44
6316

 

Marele sportiv salajean Gheorghe Guset a fost operat de urgenta la inimia

Multiplul campion national si balcanic Gheorghe Guset este in stare critica, la spital. Sportivul zalauan se afla la aceasta ora pe masa de operatie la Institutul Inimii din Cluj Napoca, fiind supus unei interventii chirurgicale, conectat la o inima artificiala. Operatia este una complicata, aceasta incepand de azi noapte, de la ora doua. 

Potrivit unei postari de pe Facebook a sotiei sale, antrenoarea Lorena Boberschi, sportivului i s-a facut rau ieri, dintr-o data. Sotia, impreuna cu un alt barbat, i-au acordat primul ajutor, dupa care a fos transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, de unde a fost trimis la Institutul Inimii din Cluj Napoca. Diagnosticul medicilor: disectie de aorta.
“Lupta, iubire, lupta, ca de murit poate oricine!”, este mesajul pe care i-l transmite sotia “marelui Guset”.
Mesajele de incurajare sosesc cu sutele pe contul de Facebook al sotiei sportivului.
Gheorghe Guset are 49 de ani. Cu noua ani in urma, a pacalit o data moartea, dupa ce a fost diagnosticat cu insuficienta renala. A fost supus unui transplant renal, in 2008, in urma caruia marele sportiv a iesit invingator in lupta pentru viata.
In prezent antrenor de atletism la CSM Zalau, alaturi de sotia lui, Gheorghe Guset este unul din marile nume ale sportului romanesc. In 2006, la Campionatul Mondial de la Moscova, a obtinut cea mai buna clasare a unui aruncator roman de greutate din toate timpurile, obtinand locul cinci.
Pe langa aceasta reusita de exceptie, Gheorghe Guset a fost de numeroase ori campion national la aruncarea greutatii, de 16 ori campion balcanic si de cinci ori medaliat cu aur la Cupa Europei. A avut opt participari la Campionatele Europene, cinci participari la Campionatele Mondiale si trei participari la Jocurile Olimpice. 

ACTUALIZARE "După 12 ore..Operaţia a reușit!!!Guşet momentan este bine.Trăiește!!Acum îl închid! Sigur că urmează ore critice.. Vă multumesc din suflet fiecăruia dintre voi !", scrie pe facebook sotia marelui soprtiv zalauan. 

 

COMENTARII

  1. Toată lumea are nevoie de puțin ajutor din când în când. Un împrumut personal vă poate ajuta să vă permiteți proiectul sau cumpărarea viitoare. Împrumutați de la 1.000 la 10.000.000 într-o sumă forfetară și puteți să plătiți până la 30 de ani. O rată fixă a dobânzii și o taxă anuală nu o fac o soluție inteligentă pentru nevoile dvs. de împrumut unice. Aflați cum să obțineți un împrumut personal de la o firmă de împrumut de încredere. Email:

  2. O zi buna\r\n\r\nAveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Bridge Finance este garantat în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem potrivi orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)

  3. Aceasta este finanțarea oceanică oferim împrumuturi pentru persoane fizice și companii din întreaga lume, suntem companie de împrumut înregistrată și autorizată. Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti facturile? aveți nevoie de un împrumut pentru a începe activitatea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra un apartament? oferim tot felul de împrumuturi, dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut de orice fel, pur și simplu Trimiteți un e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

  4. O zi buna\r\n\r\nAveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Firma de împrumut Bridge Finance este garantată în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)

  5. Vrei să împrumute și nu știi de unde să obții un împrumut real?\r\nVrei să începi o afacere, dar nu ai capital?\r\nAveți nevoie să solicitați un împrumut din orice motiv?\r\nAi nevoie de un împrumut de Crăciun.\r\n\r\nSperanța dvs. este în sfârșit aici, deoarece oferim împrumuturi rapide și fiabile, serviciul nostru este 100% autentic și vă garantează să obțineți împrumutul dvs. atunci când solicitați, vă rugăm să contactați prin e-mail și să aprobați astăzi la adresa: elenanino0007@gmail.com\r\n\r\nMulțumesc și binecuvântează Dumnezeu\r\nÎNCREDERE\r\nElena

  6. Sunt Saara Kemi un creditor privat care acordă diferite tipuri de împrumuturi de pe tot globul, cu disperare, doar cu o rată a dobânzii de 3%, dacă sunteți interesat, vă rugăm să mă contactați prin e-mail: saara.kemi@gmail.com / Whatsap: +48732104354

  7. În căutarea unui împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, împrumuturi de afaceri, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc, împrumut bitcoin etc! Sunt creditor privat, ofer împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu dobândă scăzută și rezonabilă de 3%. E-mail la: hellenicloaninvestment@yahoo.com

  8. Aceasta este finanțarea oceanică oferim împrumuturi pentru persoane fizice și companii din întreaga lume, suntem companie de împrumut înregistrată și autorizată. Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti facturile? aveți nevoie de un împrumut pentru a începe activitatea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra un apartament? oferim tot felul de împrumuturi, dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut de orice fel, pur și simplu Trimiteți un e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

  9. Bună ziua doamnelor și domnilor, aveți nevoie urgentă de un împrumut personal sau de împrumuturi comerciale sau de un împrumut pentru a demara un proiect sau pentru a cumpăra o casă sau o mașină sau aveți nevoie de un împrumut în alt scop? Dacă da, vă sfătuiesc să contactați Sunshine Financial Group prin {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} sau {WhatsApp: +447903159998}.\r\n

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.