Horoscop 07.08.2019

O zi cu de toate. O sa ne straduim sa ne-atingem obiectivele, in ciuda greutatilor pe care se poate sa le-ntampinam si o sa fim incantati de rezultate.

rn

LEU

rn

Va puteti gasi altceva de lucru sau o colaborare si sa va bucurati de un nou inceput c-aveti nevoie de o gura de aer proaspat. Sunteti capabili de multe lucruri pe care nu le-ati putut rezolva de la-nceputul anului, dar acum apar alte deschideri si n-o sa mai ratati nimic.

rn

FECIOARa

rn

O sa puteti primi avize favorabile, sa atingeti un alt nivel profesional sau sa puteti construi o casa, sa inaugurati un sediu. E posibil sa luati niste bani si sa faceti aprovizionarea, poate aveti lucruri importante pentru casa de cumparat, ori plecati pe undeva si luati tot felul de lucruri de care-aveti nevoie pe-acolo.

rn

BALANta

rn

Se poate sa va alaturati unui grup care sa va-mparta?easca pasiunile si sa petreceti o buna bucata de timp impreuna. O sa bateti palma pentru un contract in care v-ati pus mari sperante din punct de vedere financiar si urmariti si un castig de imagine care va veni de la sine.

rn

SCORPION

rn

O sa va caute cineva care are ganduri mari cu voi, poate o sa fiti intr-o relatie care va duce si la casatorie. Se poate sa vi se multumeasca pentru ce-ati muncit in ultima vreme, poate-ati atins niste performante si o sa luati un premiu, primiti un titlu, o functie, niste bani.

rn

SaGETaTOR

rn

E posibil sa primiti o suplimentare de credit, un salariu in avans, un discount la cumparaturi si sa conteze la starea de spirit. O sa puteti pleca pe undeva in plimbare, poate e un concediu in toata regula si o sa va-ncarcati bateriile, c-aveti de infaptuit lucruri marete ca e anul vostru.

rn

CAPRICORN

rn

Se poate sa cheltuiti niste bani pe investigatii medicale ca sa scapati de niste dureri sau preventiv. Voi o sa legalizati o situatie si sa va mutati la alt serviciu, in alta locuinta, sa-ncepeti o viata noua si sa tineti ?tacheta sus asa cum v-ati obisnuit.

rn

VaRSaTOR

rn

Se contureaza o relatie care va poate face fericiti si sa dati deoparte toate problemele pe care le-ati avut in dragoste. Poate-o sa recuperati de undeva niste bani si sa va respectati unele promisiuni fata de cei dragi, printre care cateva zile de vacanta la mare, la munte.

rn

PEsTI

rn

Poate o sa fie toata familia de acord sa va mutati in alta locuinta, sau poate inchiriati o casa. E posibil sa vi se propuna ceva nou de lucru si sa fie si un succes – de undeva trebuie s-apara reusita in cariera pana la sfarsitul anului.

rn

BERBEC

rn

E posibil s-apara cineva care-a fost cu ochii pe voi si o sa va abordeze, sa va invite la masa, la plimbare, sa vada daca rezonati cumva. Va vin idei noi de afaceri, poate dati si de sponsori care sa v-ajute sa duceti la bun sfarsit proiectele si sa ridicati si mai sus ?tacheta profesionala – pareti foarte ambitiosi.

rn

TAUR

rn

si voi se poate sa iesiti la o parola cu cineva care vrea asigurari din partea voastra c-o sa fiti impreuna, sa formati un cuplu. O sa faceti niste eforturi financiare, ca de obicei, sa va puneti casa la punct si sa va ramana ceva si pentru o escapada turistica in statiunile preferate.

rn

GEMENI

rn

E posibil sa primiti cadou niste bilete de vacanta si sa va ia prin surprindere gestul acestei persoane care vrea sa va cucereasca. Voi poate luati o decizie referitoare la viata de cuplu si considerati ca a sosit momentul sa faceti pasul decisiv sa spuneti da si sa semnati contractul de casatorie.

rn

RAC

rn

Se vine cu o oferta de lucru si daca e convenabil poate veti accepta, macar din toamna, dac-acum sunteti ocupati pana peste cap. Vi se recunosc niste drepturi, poate pentru c-ati primit o sentinta judecatoreasca sau v-ati inteles de comun acord si o sa fie un confort emotional, poate si financiar.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *