SondajRSS Feed

Marcajele pe drumul spre Cluj au intarziat peste doua luni dupa finalizarea asfaltarii

13 Septembrie 2017

Au trecut deja doua luni si jumatate de cand responsabilii Companiei Nationale de Autostrazi si Infrastructura Rutiera (CNAIR) - Directia Regionala Cluj au finalizat lucrarile de inlocuire a stratului de uzura de pe carosabilul drumului Zalau – Cluj Napoca, (DN 1F sau E81), pe Meses. De atunci responsabilii CNAIR nu au reusit sa traseze insa si marchejele rutiere. Conducatorii auto sunt nevoiti sa circule pe traseul de drum care strabate Mesesul orientandu-se dupa \"bunul simt\". Situatia este cu atat mai neplacuta, dar si periculoasa pentru participantii la trafic, cu cat este vorba despre un tronson de drum cu multe curbe periculoase.

Situatia este semnalata si de Asociatia Pro Infrastrutura, care, intr-o postare pe un site de socializare, saluta pe de alta parte actiunea de trasare a marcajelor rutiere pe DN1C Cluj - Baia Mare.
\"Pe unele sectoare ale acestui drum national a fost înlocuit stratul de uzura la începutul verii, trecând mai bine de 3 luni de zile (!) fara a fi aplicate marcajele rutiere\", spun cei de la Pro Infrastructura despre drumul peste Meses.
Acestia reaministesc celor de la CNAIR Directia Regionala Cluj ca ar fi vremea sa se trasese marcajele rutiere pe DN 1 F, respectiv E80, Cluj-Napoca - Zalau.
\"Le mai propunem celor de la DRDP Cluj înca un sector de drum pe care a fost înlocuit stratul de uzura în aceasta vara si pe care nu au fost aplicate marcajele rutiere: DN1F între Cluj-Nap

Marcajele pe drumul spre Cluj au intarziat  peste doua luni dupa finalizarea asfaltarii
oca si Zalau, mai exact în zona dealului Meses. Acest sector este cu atât mai periculos cu cât traversează o zonă de deal împadurit, cu serpentine si pante, respectiv rampe dificil de gestionat. Nu ne dorim ca aceste pozitii publice în care amintim autoritatilor ca sunt restante în a-si face treaba sa devina o regula. Speram ca responsabilii din CNAIR si din directiile regionale vor începe sa se achite în mod proactiv de obligativitatea marcarii cât mai rapide a drumurilor nationale proaspat asfaltate, astfel încât riscul producerii accidentelor sa fie mult mai redus!\", atrag atentia responsabilii Asociatiei Pro Infrastructura.
Contactat telefonic, Mircea Crisan, seful Sectiei Drumuri Nationale Zalau, a declarat ca \"intr-o saptamana, maxim o saptamana si jumatate, trebuie sa apara trusa de marcat si pe traseul DN 1F\". Mircea Crisan ne-a marturisit ca trasarea marcajelor se realizeaza cu dificultate deoarece exista o singura trusa pe Regionala Cluj a CNAIR.

Vizualizari 630
Comentarii articol

>

in 13 Septembrie 2017 13:21

Vina toamna.Cand e intuneric si(sau) ceata marcajele ii ajuta foarte mult pe soferi

>

in 13 Septembrie 2017 13:22

Vine*

>

in 13 Septembrie 2017 14:04

dealul MESES unde ai facut geografie?

>

in 13 Septembrie 2017 14:08

cu actuala rectificare bugetara ar trebuii sa-l marcheze soferii ca banii lui marc si gasca de la conducere sau cam dus pe altceva (salariibabane,premii,chefuri ,etc)ca deh,tara este pe crestere economica,gunoaielor cit de repede ve-ti pati ce a patit ceausescu

>

in 13 Septembrie 2017 15:16

In urma cu mai bine de o luna de zike Mircea Crisan a mai mintit ca "intr-o saptamana" marcajele vor fi finalizate. De altfel pe Mircea il doare in c.....r. Este pensionar (de lux) , este in continuare director, cu salariu de lux si cu toate celelalte avantaje ale postului (inclusiv autoturism in interes persobal) Asa ca narcajele pe Meses.............. ......

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.