Cupa Satelor – Precizari importante

Cupa Satelor este organizata de Federatia Romana de Fotbal, Agentia de Finantare a Investitiilor Rurale si Asociatia Judeteana de Fotbal Salaj.Primariile care participa vor avea vizat un tabel ce se gaseste pe sit AJF Salaj ori poate fi ridicat direct de la Secretariatul AJF Salaj.In acest tabel se trec copiii de la scolile participante , nume , prenume iar jucatorii ( elevii ) sa aiba domiciliul in comuna( sat).

rn

La formular vor fi atasate copii ale certificatelor de nastere de la elevi, carnetul vizat la zi fiind obligatoriu la meci. In functie de echipele inscrise , se va juca tip fiecare cu fiecare in locatii stabilite.
Terenul de fotbal va fi de 70X50, porti de 5×2, timpul reprizei de 15 minute , 5 min pauza, 14 jucatori pe tabel, 8 plus unu in teren.Alte reguli mai amanuntite sunt cuprinse in Regulamentul Cupei Satelor 2019-2020, important este inscrierea pina la data de 15.10.2019, primariile fiind cele care pot efectua inscrierea.Normal ca activitatea va fi efectuata de un profesor de sport sau alt delegat din partea Primariei.Scopul principal este de a promova fotbalul din zonele rurale.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *