SondajRSS Feed

Managerul Spitalului Judetean, Liliana Neaga, si-a dat demisia

27 Decembrie 2018

Presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, va trebui sa numeasca un nou director interimar de la 1 ianuarie

Managerul Spitalului Judetean, medicul Liliana Neaga, si-a prezentat demisia conducerii Consiliului Judetean Salaj, in subordinea caruia se afla administratia spitalului. Neaga si-a inaintat demisia in 20 decembrie, anuntand ca renunta la functie incepand cu 1 ianuarie.
Presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc, trebuie acum sa desemneze un alt director interimar, incepand cu prima zi a anului, pana cand se va organiza un concurs pentru acest post.
Medicul Liliana Neaga a fost numit manager interimar al Spitalului Judetean incepând cu data de 1 noiembrie 2017, pentru o perioada de sase luni, mandatul fiind apoi prelungit, Consiliul de administratie preferand sa nu organizeze concurs pentru functie.
Numirea Lilianei Neaga a fost facuta prin dispozitia presedintelui Consiliului Judetean Salaj, la fel cum se va intampla si pentru noul manager care va veni la Spitalul Judetean de la 1 ianuarie.
"Am implinit un an si un pic de interimat in postura de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, timp in care sper ca m-am ridicat la nivelul pretentiilor acestui post, dar si ca am implinit asteptarile voastre fata de un om care s-a angajat sa va conduca destinele si carierele.
Suntem o familie. Luptam impreuna pentru sanatatea semenilor nostri. Am incercat si eu, prin stiinta si priceperea mea, sa sustin aceasta mare familie a noastra.
Din pacate, probleme personale ma vor tine departe intr-o prea mare masura in perioada imediat urmatoare, de aceea ma vad nevoita sa imi intrerup activitatea de manager.
Postul acesta implica dedicatie totala, iar eu nu voi mai putea acoperi toate cerintele si sunt nevoita sa renunt si sa cedez frâiele unui succesor pe care sper sa il sustineti asa cum ati facut-o si cu mine!
Va multumesc si imi cer, cu plecaciune, iertare pentru greseli.

Managerul Spitalului Judetean,  Liliana Neaga, si-a dat demisia
>Sarbatori fericite!", este mesajul postat pe facebook de Liliana Neaga in 21 decembrie.

Liliana Neaga - interimarul "de serviciu"

Medic primar de anatomie patologica la Spitalul Judetean, Liliana Neaga a asigurat de mai multe ori sefia interimara, fie ca manager al Spitalului din Zalau, fie pentru alte functii de conducere din cadrul unitatii spitalicesti.
In 2009 a fost numita, prin ordin al ministrului Sanatatii, manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, inlocuindu-l temporar pe directorul de la acea vreme, Ioan Muresan, care era in concediu medical. Liliana Neaga a fost mai multi ani sefa sectiei de Anatomie patologica. De asemenea, a fost numita director medical interimar de mai multe ori in ultimii ani, pana la organizarea concursurilor pe post.
Liliana Neaga, l-a inlocuit in noiembrie 2017 in functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau pe Laurentiu Barna, care a ocupat functia de manager al spitalui din 17 noiembrie 2011.
Mandatul lui Barna s-a incheiat in 31 octombrie 2017, nemaiputand fi prelungit, pentru ca fostul manager a implinit varsta de pensionare.
Barna nu a ramas insa "pe drumuri". In ianuarie anul acesta, Laurentiu Barna a fost angajat la Consiliul Judetean Salaj, prin dispozitia nr. 142 din 31 ianuarie a presedintelui Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, in functia de inspector de specialitate gradul IA la Compartimentul proceduri ex-ante investitii din cadrul Directiei monitorizare investitii publice.

Vizualizari 4162
Comentarii articol

>

in 27 Decembrie 2018 7:01

Care-i adevaratul motiv pt care si-a dat demisia?

>

in 27 Decembrie 2018 7:26

Păcat de această doamnă, chiar este o profesionistă însă nu a acceptat jocurile murdare si sa retras, Barna inca face manevrele si bineînțeles consiliul județean

>

in 27 Decembrie 2018 7:44

Se va angaja la ILIUTA.Cu norma intreaga..,bețiva.Da,o profesionista..Multe va avea de spus!

>

in 27 Decembrie 2018 9:22

pe vremea lui Barna sa renovat spitalu.,doamna a angajat tot ce a venit de la udmr,in rest nimic!!!

>

in 27 Decembrie 2018 9:59

pe vremea lui Barna s-au alocat fonduri de la CJ , pe principii pur politice... Ce poti face cand nu ai bani ? Traiasca P(ile)C(unostinte)R(elatii)!

>

in 27 Decembrie 2018 10:01

dovada, unde s-a aciuat dl.Barna? vedeti in text... Pensionar angajat pe functii de mare sef... Credeti ca nu sunt destui tineri competenti care sa ocupe acel post? sa fim seriosi...

>

in 27 Decembrie 2018 12:54

Nu ar fi bine ca institutiile abilitate sa se sesizeze de ce nu a fost in stare sa foloseasca banii alocati de la Guvern circa 13 milioane de lei ( 3 milioane de euro) pentru modernizarea spitalului care nefiind cheltuiti au fost returnați Guvernului pentru că nu au fost folosiți în scopul pentru care fuseseră solicitați și repartizați, respectiv modernizarea spitalului. Suma de 13 milioane de lei a fost, așadar, pierdută de Spital pentru că, în termenul stabilit de lege de 1 an, abia se finalizase studiul de fezabilitate al proiectului.Nu inseamna ca este un prost manager? Iti dai demisia si scapi? Cred ca mai exista infractiunea de neglijenta in serviciu.

>

in 27 Decembrie 2018 14:52

12,54... nu prea înțelegi fenomenul. Managerul nu este decât un executant. Sforile se trag la CJ. unde preşedintele Marc şi l-a luat, pe post de mare sfătuitor, pe oensiobarul de lux Barna şi amândoi nu fac nici cât o ceapă degerată, când este vorba de interesul județului. Dar ei îşi primesc în continuare, lună de lună, sumele nesimțite, pentru munca (ne)depusă. Asta-i Romania.

>

in 27 Decembrie 2018 18:19

TOVARASE MARC ,TU CAND IASI LA PENSIE ???????....

>

in 27 Decembrie 2018 20:15

Cand spitalele sunt conduse de un politician (Marc) efectul este devastator: "... şi Sălaj sunt judeţele în care copiii sub un an mor pe capete ..." Salajul este pe locul 4 la mortalitate infantila!!! Unde traieste PSD , vine saracia si moartea !

>

in 27 Decembrie 2018 20:17

vezi: //adevarul.ro/news/societate/harta-mortalitatii-infantile-romania-judetele-mor-cei-mai-cop ii-an-1_5c24d4e5df52022f75f5efc4/index.html

>

in 27 Decembrie 2018 20:22

asa e cand angajarile la stat se fac doar pe principiul P.C.R. si nu pe competente profesionale ...

>

in 27 Decembrie 2018 22:20

O sa urmeze si prietena ei Elisabeta...

>

in 28 Decembrie 2018 15:56

Pacat

>

in 28 Decembrie 2018 16:01

Din nefericire, Chivu managerul de la spitalul din Jibou nu considera ca munca se face cu toata daruirea. Nu sta la program cat este platiata si cat are norma. Cum sa lucreze si sa se implice in munca ? Consilierii locali stiu asta si ii platesc drumul dus- intors spre casa nu spre munca si in interesul pacientilor!

>

in 29 Decembrie 2018 14:49

Dincolo de investiții ,dotări ,aspect, condiții hoteliere cel mai mult contează actul medical. Asta trebuie sa fie important pt întreg personalul și pt orice manager!\r\n

>

in 31 Decembrie 2018 9:49

vorbiti pe la colturi in rest nimic,iesiti in strada daca nu va convine ceva,nu asteptati sa iasa la Cluj,Bucuresti etc.Ca poate se va schimba ceva,asa ca mucles!

>

in 6 Ianuarie 2019 5:28

A arunca cu pietre e f ușor.Dr Liliana Neaga e un om de excepție.Inteligentă ,civilizată,deosebită din toate pdv.Respect d-nă.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.