SondajRSS Feed

A plecat cel mai priceput om din firma care colecteaza gunoiul din mare parte din Salaj

Managerul de la Brantner a demisionat

6 Octombrie 2017

Francisc Muresan, managerul firmei care se ocupa de colectarea deseurilor din trei orase si 14 comune din Salaj, a fost inlocuit din functie, iar postul sau a fost ocupat de managerul tehnic, Ervin Nemes. Dupa ce si-a anuntat demisia, fostul manager din Francisc Muresan a primit un post în conducerea Brantner din Dej, localitate de unde este originar. 

Firma care se ocupa de colectarea deseurilor si care administreaza groapa de gunoi de la Dobrin, construita în cadrul proiectului "Sistemul de Managemnt Integrat al Deseurilor," în valoare de 134.554.415 lei, in mare parte finantare de la Uniunea Europeana, a ramas practic fara un om-cheie prin demisia lui Francisc Muresan a demisionat. Locul sau a fost preluat doar provizoriu de directorul tehnic Ervin Nemes, pana saptamana viitoare, cand in functia de manager va fi numita o persoana noua.
Firma Brantner a câstigat anul trecut licitatia pentru a colecta gunoiul din trei orase si 14 comune din judetul Salaj. Astfel, firma se ocupa din luna martie de colectarea deseurilor d

Managerul de la Brantner a demisionat
in orasele Zalau, Cehu Silvaniei si Jibou, dar si din comunele Agrij, Benesat, Buciumi, Coseiu, Creaca, Criseni, Dobrin, Hereclean, Mirsid, Napradea, Românasi, Salatig, Somes Odorhei si Treznea.
"Francisc Muresan a fost mutat director la punctul de lucru din Dej. Demisia a fost ’nregistrata cu data de 1 octombrie. Muresan a fost manager pe partea de colectare a deseurilor, functie care am preluat-o eu pana cand va fi numita o alta persoana. Decizia a venit ’n urma unei reorganizari facute de la sediul principal din Sibiu. Saptamana viitoare va veni un coleg nou care va ocupa functia de manager."

Vizualizari 2778
Comentarii articol

>

in 6 Octombrie 2017 5:53

?D-le ziarist,poate nu stiti,o mare valoare se pregateste sa condca aceasta firma, colonelul Jula, astazi pensionar .

>

in 6 Octombrie 2017 8:12

Arturicaaa, de data asta ai dat-o rau de tot in gard cu limba romana: fostul manager din Francisc Muresan;prin demisia lui Francisc Muresan a demisionat; a fost preluat doar provizoriu. Sau ti-a tremurat rau de tot mana?

>

in 6 Octombrie 2017 8:29

AI PERFECTA DREPTATE 8:12 ,NU STIU CINE IL MAI TINE LA ACEST ZIAR PE ACEST INDIVID CARE PE LANGA CA NU STIE SCRIE CORECT ROMANESTE MAI SI AIUREAZA CU STIRILE LUI DE DOI BANI.UN OM MAI PRICEPUT NU GASITI SEFILOR DE LA ZIAR?

>

in 6 Octombrie 2017 8:48

si asta este un post cu miros de bani multi: gunoier sef. Orice, numai bani sa iasa.

Taxa>

in 6 Octombrie 2017 9:39

Pentru o adeverinta ca am platit la zi facturile pentru gunoi necesara la notar am fost taxat cu 60 ron (saizeci).De la gaz sau curent am primit gratis adeverinta. Practic cam atat plateam pentru gunoi un an de zile. O foaie 60 ron.

>

in 6 Octombrie 2017 10:17

Psd -istu Jula militianul va fi pus la Bratner? Ala care si-a bagat copilul la cadastru la udmr -istu Lakatos? Psd-udmr ciuma rosie.

>

in 6 Octombrie 2017 10:34

Daca i-a Jula postul,ajungem in sfirsit in situatia "omul potrivit la locul potrivit" Jula asta de mult trebuia aruncat la gunoi!

>

in 6 Octombrie 2017 10:53

Nu stiu ce se intampla cu noi cetatenii...de ce nu luam atitudine,daca aceasta firma Brantner nu este eficienta si sunt atatea reclamatii de ce nu e schimbata?Cineva o baga fortat,e platita din banii nostrii dar noi ca cetateni nu putem opta pt alta firma mai eficienta ca asa au decis...alesii!

10:53>

in 6 Octombrie 2017 11:03

Asa au decis cei 22% din romanii cu drept de vot ce au votat pesedeaua.Daca vreti schimbare ,iesiti masiv la vot data viitoare ,asa peste 70% iar atunci cei care ne conduc si nu numai ,vor ramane istorie ,din pacate neagra.

>

in 6 Octombrie 2017 11:07

Stati acasa si va plageti ca a iesit cine nu trebuie. La vot nu. La proteste nu. Pe facebook rupeti normele. Si la comentarii la ziar.

>

in 6 Octombrie 2017 13:17

JULA ASTA-I BUN, II ARE PE MULTI LA MANA, DE CATI ANI ASCULTA TELEFOANELE...

>

in 6 Octombrie 2017 13:33

Au inceput muncitorii sa plece nemultumiti apoi le-a plecat directorul tehnic pt ca nu mai avea cu cine sa lucreze. Normal ca a plecat si managerul. Problema e mai sus in firma asta.

>

in 6 Octombrie 2017 13:44

La PSD salaj e colectie de militieni. Au de unde! Aaa.. Am uitat. Si de securisti!

>

in 6 Octombrie 2017 14:09

Normal ca pleaca toata lumea,daca nu sunt platiti.O sa plece pe rand toti,o sa ramana fara oameni...

>

in 6 Octombrie 2017 14:32

Artur bacsi....a demisionat de la bratner sa mearg? la bratner??

Oferta de împrumut ?i investi?ii pentru a începe anul nou 2018>

in 11 Octombrie 2017 14:29

M? adresez oric?rei persoane care are nevoie de ac?iunile pe care le acord credite de la 3000

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.