Mai multe ovine

0
20

Salajenii aveau, la finele lunii iulie a acestui an, 32.139 de bovine, cu 6,5 la suta mai putine decat in aceeasi perioada a anului anterior, o scadere fiind inregistrata si la efectivele de porcine, potrivit Directiei Judetene de Statistica.
Raportat, insa, la situatia de la finele anului trecut, doar efectivele de bovine sunt in scadere, in gospodariile salajenilor existand, in iulie, cu 400 de capete mai putine. In schimb, a crescut numarul de porcine, cu 6,8 la suta, pana la 85.531 de capete. Un salt mult mai mare, de 23,2 procente, l-au inregistrat efectivele de ovine si caprine, depasind usor 270.000 de capete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.