SondajRSS Feed

 

Mai este Alianta PSD-ALDE o alianta in prezent, sau este o sigla invechita si care asteapta o resuscitare?

13 August 2019

La Marea Neagra se fac si se desfac Aliante in aceasta perioada,in Bucuresti nu mai este loc pentru discutii intre varfurile partidelor din Romania!In costume de baie si sub paza stricta a SPP-lor, mai zilele trecute s-au purtat discutii, separate, este adevarat, intre Viorica Dancila, Tariceanu si Ponta, despre cum sa se ajunga in turul doi la Prezidentialele din noiembrie, via intrarea la Guvern si a formatiunii PRO ROMANIA.

Au fost doar discutii, pentru ca se “joaca” si tare si dur, sub imperiul amenintarilor si a santajarilor cu caderea Guvernului si cu lipsa din turul doi a candidatului PSD, Viorica Dancila.
Concluzia, cel putin pana in acest moment, este aceea ca, oricare dintre cele trei partide mai sus pomenite, singure, pe drumul politici prezente si mai ales viitoare, nu vor ajunge nicaieri, cel mult la o destramare(divizare)si mai accentuata.
In tot acest timp, in Bucuresti se lucreaza la rectificarea bugetara, subiect extrem de important, dar care a devenit EXTREM de
politizat. Deoarece se stie clar, toata lumea cunoscand faptul ca asa se regleaza conturile politice, pe zone, orase si comune administrate de politicieni locali si cu mare influenta (interventie), din partea parlamentarilor de circumscriptie .
N

Mai este Alianta PSD-ALDE o alianta in prezent, sau este o sigla  invechita si care asteapta o resuscitare?
u mai vorbim de banii pe ministere, agentii si ...toate celelalte
institutii mancatoare de fonduri. Da,stim deja, aceasta-i lumea lor, a celor care, dintotdeauna colecteaza taxe si impozite si le impart dupa puterea politica a momentului.
Lumea celor care platesc, este o .....alta lume, este lumea care ramane vesnic, pentru inca un mandat si....pentru inca un mandat, de orice o fi el(Presedinte, Prim ministru ,alti sefi...), laboratorul de incercare si de testare a multiplelor STRATEGII prezentate in campania electorala.
Mai este Alianta PSD_ALDE o alianta in prezent, sau este o sigla
invechita si care asteapta o resuscitare? Putem vorbi de o viitoare alianta in opoizitie? Vom mai afla un mic raspuns si dupa aceasta rectificare...

sursa foto: Ziare.com; Gandul.ro; Gazeta de Cluj

Vizualizari 290
Comentarii articol (8)

>

in 13 August 2019 5:43

Alde este un partidulet de 4 % all bogatanilor care a blocat impozitare marilor averi, tine ca porcu de straita de cota unica de impozitare, mult iubita de bogatani. Afara de la guvernare !

>

in 13 August 2019 5:54

Corect!

>

in 13 August 2019 10:17

Vor sa se dea la o parte pana la alegeri ,iar in campanie sa latre dupa schema PSD din 2016 când lau inpins pe C

>

in 13 August 2019 10:20

*l-au inpins pe Ciolos in fata si ei au criticat ce a facut el intr-un an.Poporul uita repede si ei au sesizat asta.

>

in 13 August 2019 11:40

Trei cacati mari care numai prosti o sa le dea votul.

>

in 13 August 2019 11:48

Al dreak si Ponta asta.Dk n-r avea ochelari si i-ar creste oarice aripi ai zice ca-i pasarea Phoenix.Ptiu drace!!!

>

in 13 August 2019 20:01

Trei mizerabili.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.