Mai este Alianta PSD-ALDE o alianta in prezent, sau este o sigla invechita si care asteapta o resuscitare?

7
344

 

Mai este Alianta PSD-ALDE o alianta in prezent, sau este o sigla  invechita si care asteapta o resuscitare?

La Marea Neagra se fac si se desfac Aliante in aceasta perioada,in Bucuresti nu mai este loc pentru discutii intre varfurile partidelor din Romania!In costume de baie si sub paza stricta a SPP-lor, mai zilele trecute s-au purtat discutii, separate, este adevarat, intre Viorica Dancila, Tariceanu si Ponta, despre cum sa se ajunga in turul doi la Prezidentialele din noiembrie, via intrarea la Guvern si a formatiunii PRO ROMANIA.

Au fost doar discutii, pentru ca se “joaca” si tare si dur, sub imperiul amenintarilor si a santajarilor cu caderea Guvernului si cu lipsa din turul doi a candidatului PSD, Viorica Dancila.
Concluzia, cel putin pana in acest moment, este aceea ca, oricare dintre cele trei partide mai sus pomenite, singure, pe drumul politici prezente si mai ales viitoare, nu vor ajunge nicaieri, cel mult la o destramare(divizare)si mai accentuata.
In tot acest timp, in Bucuresti se lucreaza la rectificarea bugetara, subiect extrem de important, dar care a devenit EXTREM de
politizat. Deoarece se stie clar, toata lumea cunoscand faptul ca asa se regleaza conturile politice, pe zone, orase si comune administrate de politicieni locali si cu mare influenta (interventie), din partea parlamentarilor de circumscriptie .
Nu mai vorbim de banii pe ministere, agentii si ...toate celelalte
institutii mancatoare de fonduri. Da,stim deja, aceasta-i lumea lor, a celor care, dintotdeauna colecteaza taxe si impozite si le impart dupa puterea politica a momentului.
Lumea celor care platesc, este o .....alta lume, este lumea care ramane vesnic, pentru inca un mandat si....pentru inca un mandat, de orice o fi el(Presedinte, Prim ministru ,alti sefi...), laboratorul de incercare si de testare a multiplelor STRATEGII prezentate in campania electorala.
Mai este Alianta PSD_ALDE o alianta in prezent, sau este o sigla
invechita si care asteapta o resuscitare? Putem vorbi de o viitoare alianta in opoizitie? Vom mai afla un mic raspuns si dupa aceasta rectificare...

sursa foto: Ziare.com; Gandul.ro; Gazeta de Cluj

COMENTARII

  1. Alde este un partidulet de 4 % all bogatanilor care a blocat impozitare marilor averi, tine ca porcu de straita de cota unica de impozitare, mult iubita de bogatani. Afara de la guvernare !

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.