SondajRSS Feed

Luptatorii Denisa Pascalau, Adalin Tarba, Sebastian Ghirean si Ionut Chiorean, campioni zonali

11 Octombrie 2018

Nu mai putin de 8 sportivi de la CSS Zalau au urcat pe podium la faza zonala a Campionatului National de juniori III si IV de la Râsnov, iar 10 s-au calificat la faza finala programata la Onesti

Micii luptatori de la Clubul Sportiv scolar Zalau au intrat hotarâti pe saltea la faza zonala a Campionatului National de juniori III si IV de la Râsnov (jud. Brasov).
La zonala considerata cea mai puternica dintre cele patru desfasurate în weekend-ul trecut, au participat sportivi din judetele Brasov, Mures, Covasna, Harghita si Salaj.
Judetul nostru a fost reprezentat cu brio de o delegatie în care s-au aflat 15 luptatori de la CSS Zalau, pregatiti de profesorii Gheorghe Panc si Ioan Calian. Dupa lupte încinse, 10 dintre sportivi au urcat pe podium si s-au calificat la faza nationala programata în perioada 30 octombrie – 4 noiembrie la Onesti (în lupta pentru medalii s-au calificat patru sportivi de la fiecare catgorie).
“Cam acesta este primul concurs de verificare de dupa vacanta. Copiii au avut o prestatie buna si avem sperante pentru Nationalele de la Onesti, acolo unde am putea câstiga câte o medalie, atât la juniori III, cât si la juniori IV”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Panc.
Pâna la Campionatul National de la Onesti, sectia de lupte libere de la CSS va fi implicata în competitiile pe echipe. Astfel, la finalul saptamânii viitoare, la Târgoviste va avea loc al doilea turneu de calificare al Campionatului National de echipe cadeti.
La primul turn

Luptatorii Denisa Pascalau, Adalin Tarba, Sebastian Ghirean si Ionut Chiorean, campioni zonali
eu, desfasurat tocmai la Zalau, cadetii de la CSS Zalau s-au clasat pe locul 3. Mai apoi, peste doua saptamâni, va veni rândul echipei de juniori I sa intre în competitie, cu ocazia celui de al doilea turneu de calificare lal Nationale pe echipe de juniori mari, care se va desfasura la Bucuresti.
La primul turneu, care a avut loc la Câmpulung Muscel, zalauanii s-au clasat pe locul 1. si în competitiile pe echipe, CSS Zalau spera la o medalie cât mai stralucitoare la echipa de juniori, dar si la un bronz pentru echipa de cadeti.

Sportivii de la CSS Zalau clasati pe primele patru locuri la faza zonala:
Juniori III:
Cat. 72 kg: Denisa Pascalau – locul 1
Cat. 60 kg: Adalin Tarba – locul 1
Cat. 85 kg: Sebastian Ghirean – locul 1
Cat. 72 kg: Bogdan Lazar – locul 2
Cat. 60 kg: Vlad Sârca – locul 3
Cat. 67 kg: Paul Purcaras – locul 3
Juniori IV:
Cat. 29 kg: Ionut Chiorean – locul 1
Cat. 26 kg: George Prodan – locul 2
Cat. 72 kg: Sorin Ardelean – locul 4
Cat. 42 kg: Rares Barburas – locul 4

Vizualizari 287
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.