Luni incepe Evaluarea Nationala pentru absolventii clasei a VIII-a

0
213

Luni, 15 iunie 2020, se da startul Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a. In judetul Salaj, s-au inscris la acest examen 2.018 elevi din 96 de unitati de invatamant.

Pentru buna desfasurare a Evaluarii Nationale, au fost pregatite 64 Centre de Examen, 44 Centre de Comunicare si 2 Centre Zonale de Evaluare, la Liceul Pedagogic „Gh. Șincai” Zalau si la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalau.

Potrivit calendarului stabilit, in 15 iunie are loc proba Limba si literatura romana, in 17 iunie elevii sustin examenul la Matematica, iar in 18 iunie 2020 e programata proba la Limba si literatura materna.

Primele rezultate vor fi afisate in data de 22 iunie, pana la ora 14.00, iar contestatiile pot fi depuse in perioada 22-23 iunie.

Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi publicate in data de 27 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.