Luni începe distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană

2
306

Începând de luni, 6 iulie, timp de o lună, Direcția de Asistență Socială Zalău va distribui ajutoarele de la Uniunea Europeană, constând în alimente și produse de igienă personală.

Vor primi aceste ajutoare beneficiarii de alocație de susținere a familiei și beneficiarii de venit minim garantat.

Documentele necesare pentru a solicita acest sprijin sunt actele de identitate și certificatele de naștere ale copiilor, în original.

Distribuirea pachetelor se va face de luni până joi, între orele 09:00-15:00, și vineri, între orele 09:00-14.00, la Punctul Termic nr. 38, situat pe strada Avram Iancu nr. 16.

Cei interesați pot obține mai multe informații de la Direcția de Asistență Socială Zalău Zalău, la numărul de telefon 0260 661 769.

2 COMENTARII

  1. Nu angrenati si crucea rosie cu doamna crea a incurcat militarii sa bage produsele la mama ei in amagazin.Este o rusine sa ai director asa ceva o faemeie care nu e in stare sa aiba familie sa fure ca in codru ,sa umble din barbat in barmat

  2. Vulpita de zalau ,nu este angrenata?.AMvazut acum cateva zile ca presedinte la Crucea Rosie este seful ISU.Asta are boale la grade mari si la batrani.Domn colonel cred ca nu ai avut ce face ,te-I BAGAT INTR-UN MARE RA..T.Doamna asta are probleme ,produsele care vin prin donatii le vinde la magazinele mamei si le da la sefii de partid ,la neamuri si la altii ca sa nu-i faca necazur.Domn colonel stiti cine este ,tatal in puscarie ea divortata ,cuplata cu fel de fel de militari ca ii confunda deja ,aveti nevoie de denigrare pe langa asa director daca se poate spune asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.