Ludovic Orban: “Ma bucur ca sunt alaturi de salajeni la aceasta serbare fundamentala pentru tara noastra”

6
1531


Ziua Drapelului a fost sarbatorita la Zalau in prezenta premierului Ludovic Orban, ministrului Transporturilor Lucian Bode si a mai multor oficialitati nationale si locale.

“Ma bucur ca sunt astazi in Zalau si particip pentru prima oara la sarbatorirea Zilei Drapelului National, ma bucur ca sunt alaturi de salajeni, de zalauani, in aceasta serbare fundamentala pentru tara noastra. Drapelul reprezinta un simbol fundamental al natiunii romane, un simbol pe care trebuie sa-l onoram asa cum onoram tara in care traim si cum ii onoram pe fiecare dintre concetatenii nostri. Cu ocazia Zilei Drapelului National, sa ne aducem aminte de toti cei care au luptat pentru libertate, unitate in istoria Romaniei sub acest drapel, pe toti cei care si-au dat viata pentru acest drapel si pentru Romania. Sa ne aducem aminte, sa le aratam respectul nostru tuturor celor care, reprezinta cu cinste drapelul, tuturor celor care au ridicat drapelul Romaniei pe cele mai inalte catarge, tuturor celor care isi fac treaba pentru tara lor, in functiile publice pe care le detin sau fiecare la locul lui. Cu ocazia Zilei Drapelului, lansez si eu un indemn la armonie, la intelegere, la unitate, un indemn la dragoste fata de tara si un indemn la o actiune concertata pentru ca Romania sa-si castige respectul si aprecierea pe care le merita in lume. La multi ani Romania, La multi ani tricolor!”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Vizita premierului in Salaj a inceput la sediul Institutiei Prefectului, unde s-a semnat contractul pentru proiectare si executie a tronsonului Zimbor – Poarta Salajului, parte a Autostrazii A3. Programul lui Ludovic Orban continua cu vizitarea celor doua companii Tenaris Silcotub si Michelin, iar la ora 16:30 are programata o intalnire cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri Silvania Zalau.

6 COMMENTS

  1. Bai orban bai. Esti un om mic, un demagog fals, un betiv, un zero barat . Mi-e scarba de cei ca tine. Indiferent de partid.
    Si sa nu uit, om fara coloana si caracter, un mincinos arogant.

  2. Cat de prost trebuie sa fii , ca in cazul in care esti prim-ministru , “uns” fiind pe alte criterii decat cele de competenta (?!) , in momentele in care tara este devastata de pandemia cu coronavirusul si de urgiile naturii (vijelii , inundatii, grindina ) tu sa faci campanie electorala (desi nu s-a deschis inca oficial) participand la festivitati , “protocoale “(gen orgia din Palatul Victoria !) etc ,in loc sa fii in linia intai a luptei pentru supravietuirea multor romani ???!! Raspuns sincer , cat acest mascarici ORB(an) , un etalon al prostiei/iresponsabilitatii , ajuns in impostura de premier doar prin slugarnicia fara limite in fata Faraonului Werner !!
    Concluzia clara , guvernarea ciumei cacanii este cea mai dezastuoasa nenorocire abatuta peste romani , mai mult ca toate pandemiile la un loc !!

  3. Cât timp vom continua cu genul acesta de mesaje cu o puternică încărcătură de URĂ, VENIN, RĂUTATE ȘI DEZBINARE, nu cred că suntem în stare să ne vindecăm, noi, românii, prea curând. Nici măcar un cuvânt despre esențial :Ziua Drapelului Național, dar în rest, suntem campioni. Că ești PSD ist sau altfel, nu contează, Ioane, foarte bine. Să fii sănătos! Dar învață să fii mereu BUN și FRUMOS.

  4. Rusine d-le primar cu p mic Ciunt…ca un medic veterinar, e adevarat fara ocupatie efectiva in meseria de baza, sa sfidati orice masura primara de protectie prin scoaterea ostentaviva, prosteste a mastii de protectie…ce vreti sa infectati si drapelul, nu ajunge cat ati infectat inutil alte proiecye? Cinste d-lui Turcas care nu a pupat unde a pupat anonimul de Ciunt!

  5. Ce vorbe…drapel,..patriot. Cănd a bate vântul prin buzunarele noastre ca prin ale lor. …sau am vorbi limba lor(Los Angeles. Miami,etc), mai zic si eu că o să privim spre drapel.Toate astea-s,vorba celui dinnainte…CAMPANII.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here