Lucrarile la Tunelul din Meses vor fi licitate abia in luna mai, dar aici vor demara si primele lucrari

16
2430
Lucrarile la Tunelul din Meses vor fi licitate abia in luna mai, dar aici vor demara si primele lucrari

Directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Catalin Homor, a detaliat intr-un interviu pentru Hot News despre cum va fi construita autostrada din judetul Salaj tronsonul Mihaiesti - Suplacul de Barcau. Autostrada salajeana este programata sa fie finalizata in anul 2018, insa pana acum abia se vorbeste de studii de fezabilitate.
Homor sustine ca CNADNR va realiza doua contracte de executie pentru lucrari. Lotul de autostrada din Salaj este impartit in cinci sectoare, din care un sector este destinat exclusiv tunelului prin Meses. Homor spune ca tunelul din Meses va fi construit separat de restul autostrazii si, cel mai probabil, primele lucrari la autostrada din Salaj vor demara la Tunelul Meses. 
"Tronsonul (salajean – n.r.) este impartit in cinci sectoare. Vom scoate la licitatie (lucrarile – n.r.) pentru loturile 1,2,4 si 5. Sectorul 3, unde exista tunelul de la Meses, stop_coloana va fi scos separat la executie. Pentru tunelul de la Meses avem un contract si ni s-au prezentat trei variante de tunel. Am avut observatii si este in revizuire, in implementarea observatiilor. Estimam ca in luna mai vom lansa licitatia pentru executie. Nu va exista un decalaj intre loturi, pentru ca fiecare lot are noduri de intrare si descarcare. Lotul Suplacu de Barcau - Mihaiesti a avut o revizuire a studiului de fezabilitate. Sunt ceva observatii din partea CNADNR. Urmeaza partea de proiect tehnic. Suntem in discutii cu IPTANA sa vedem cum putem trece la urmatorul pas, urmand ca in februarie - martie sa scoatem la licitatie executia lucrarilor", a explicat Catalin Homor.

COMENTARII

  1. Acel termen de finalizare, 2018, arata superficialitatea, incompetenta, marlania si nu in ultimul rand viclenia impostorilor care ne conduc si hotarasc viitorul copiilor nostri. Memorati termenul dat de mine. 2028 !

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.