Lucian Bode şi Bogdan Ilea deschid listele PNL pentru parlamentare

3
990

Colegiul Director Judeţean al Partidului  Naţional Liberal, filiala Sălaj, a validat vineri listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

Astfel, ministrul  Lucian Bode, preşedintele filialei judeţene, va deschide lista la Camera Deputaţilor, fiind urmat de Vasile Bulgărean, Angela Lipo, Traian Iepure, Robert Deak şi Cristian Pop.

Pentru prima poziţie pe lista de Senat a fost nominalizat avocatul Bogdan Ilea, iar pe următoarele trei locuri se află Nicu Cherecheş, Dana Crişan şi Flaviu Ciortea.

“Le mulţumim sălăjenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale, dar acest rezultat onorant trebuie dublat de o victorie la alegerile parlamentare. De asemenea, vreau să le mulţumesc colegilor de partid care au decis să mă sprijine pentru un nou mandat de deputat, precum şi pentru înţelepciunea cu care au ales şi ceilalţi candidaţi de pe listele PNL. Am încredere că, prin calitatea echipei propuse, PNL Sălaj poate obţine un nou rezultat pozitiv şi că ne vom menţine pe primul loc în clasamanetul politic al judeţului. Dar, dincolo de calculele politice, 2020 poate aduce sălăjenilor premisele unei dezvoltări durabile printr-o bună colaborare între administraţiile locale, Consiliul Judeţean, Parlament şi Guvern. Împreună putem demonstra că şi în Sălaj se poate!”, declară Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj.

3 COMENTARII

  1. Nu se poate ca aceasta muhaia ( prost , fraier , hahalera -cf. Dex) Bode , lingaul ciumat cacaniu nr.1 in Salaj sa nu fie pe in fruntea tuturor pe listele ciumei cacanii ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.