Locuri de muncă vacante

1
1306

 

Locuri de muncă vacante

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj anunţă locurile vacante la data de 5 februarie. Astfel, dintr-un total general de 104 locuri de muncă vacante doar trei sunt pentru persoane cu studii superioare (secretară, controlor calitate şi inginer constucţii civile). În domeniul producţiei şi al prestărilor de servicii se caută muncitori necalificaţi, vopsitori, stivuitorişti şi doar un singur bucătar la Hanul Drumeţilor. În industria confecţiilor se cere confecţioner tricotaje, confecţioner îmbrăcăminte şi 10 muncitori necalificaţi. În comerţ există şase posturi de vânzător, în industria alimentară cinci posturi de muncitor necalificat. stop_coloana Iarnă fiind, nici construcţiile nu au nevoie de personal: două posturi de instalator apă canal şi două posturi de instalator instalaţii tehnice. Cam aceasta este oferta, acum în prima decadă a lunii februarie. Cei interesaţi se pot adresa la AJOFM Sălaj sau la numerele de telefon 0260-616.317 sau 0260-612.463.

 

 

COMENTARII

  1. Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.