Localitatea Crișeni intră în carantină

5
1030

În urma analizei de risc epidemiologic realizată de Directia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, a fost inițiată procedura de carantinare a localității Crișeni, rata incidenței fiind de 11,46/1000 de locuitori, a anunțat duminică Instituția Prefectului Sălaj. Documentația transmisă către INSP a fost aprobată, iar proiectul de hotărâre privind propunerea instituirii măsurii de carantinare a localității a fost deja supus votului membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj, în vederea emiterii Ordinului Comandantului Acțiunii. Măsura carantinării localității Crișeni se aplică începând de luni, 16 noiembrie, ora 05:00.

În aceste moment, în carantină se mai află orașele Zalău, Jibou și Cehu Silvaniei.

5 COMENTARII

    • Bă handicapatule…..tâmpenia asta de corona virus a generat peste 1 milion de șomeri în România, oameni care au de întreținut familii și poate de plătit rate, și nu le dai nici tu bani și nici mă-ta!! Și mai grav este că sunt oameni cu boli grave (cancer, leucemie) la care li s-a restricționat accesul la tratament! Dar capul tău prost de ligau pnl-ist nu știe asta! Dacă tu freci menta la buget pe salar nesimțit nu înseamnă că toți facem la fel! Dă-te-n morții mă-tii!

  1. Mai A …-ule….ii dau pace la mata…!!!!e singura vinovata in cazul tau…..!!!!de ce mereu injurati mamele????carantine presupune stat mult in casa fara iesiri inutile,gen gratar,baut,chefuri….crasme…..etc…..nimeni nu te impiedica sa lucrezi…sa iti platesti ratele…sa te tratezi …..sau inchis unele activitati putin importante…atata tot….
    Nu mai injura mamele….ca ai si tu o mama….iar cu mortii…lasa-i in pace…nu te incurca deloc….prostule….

    • Lucrezi daca ai unde, te întreții și îți plătești ratele daca ai cu ce, și te tratezi dacă ai acces! Aceste carantine nu ajută pe nimeni, păcat că unii nu înțeleg!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.