Liviu Balint este candidatul PMP Salaj

18
2153
Liviu Balint este candidatul PMP Salaj

 

Presedintele PMP Salaj, Liviu Balint, a anutat si el ca va candida primul pe lista la Camera Deputatilor. Alaturi de Balint, pe lista se mai regasesc consilierii judeteni Valentin Big si Dorin Gorgan.
"Candidez cu gandul ca pot aduce un suflu nou in politica din judetul Salaj. Ma bucur ca sambata vine la Zalau pentru a ma lansa drept candidat chiar fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Cred ca la ora actuala PMP Salaj este a patra forta politica din judet, asa cum am demonstrat si la alegerile locale. Mesajul meu pentru salajeni este clar, vreau sa primeze interesul comunitatii, nu interesele personale. stop_coloana Daca voi ajunge deputat, voi incerca pe toate caile posibile sa fac loby pentru a fi finalizata Autostrada Transilvania, tronsonul care trece prin Salaj - Nadaselu - Suplacul de Barcau", ne-a declarat Liviu Balint.

 

COMENTARII

  1. DA ! Acesta este adevaratul nivel al SALAJENILOR ! COMO -el este simbolul Salajului , mare director , mare presedinte de partid , mare deputat si EL NICI 8 Cl. nu a absolvit ! Putem ,linistiti ,sa ne mindrim cu parlamentarii nostri, cu oamenii care ne reprezinta in sfatul tarii, Bode,Pop Gheorghe , Nosa , COMO !

  2. cei ce seaman se aduna!, vedeti si asemanarea profilului, doar prin politica poti ajunge sus-sus-sus , ca sa aiba pensie SPECIALA, pentru care poporul nu a zis nici mac, deci , ne meritam soarta

  3. Cum sa murdaresti platoul de marmura, recent renovat, cu asemenea gunoaie in frunte cu Javra Ordinara Nationala, creatura cu nume de pomina Bas(in)escu. Sunt sigur ca si tu esti un astfel de specimen.

  4. Poate cu masina Ambulantei Salaj vei reusi totusi sa inchei o campanie! Joia la piata in Jibou tare nealcos mai esti cu masina Ambulantei. Acorzi primul ajutor prin piata? Nu prea cred! Esti jalnic!!!!!

  5. COMO TI-AI VERIFICAT POTENTIALUL LA CANDIDATURA DE LA PRIMARIE,LUMEA TE-A VOTAT LA GREU.CU BASE O SA AI SUCCESE MULTE LA CINE NU TE CUNOASTE.CINE TE STIE CE POTI TE TRIMITE LA COSUL DE GUNOI UNDE ITI ESTE LOCUL SI TIE SI LA CREOLA.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.