Liviu Balint deschide lista PMP la alegerile parlamentare

18
2288
Liviu Balint deschide lista PMP la alegerile parlamentare

Toate partidele importante de pe scena politica din Salaj si-au anuntat candidatii la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Este de remarcat ca la aceste alegeri toti parlamentarii actuali mai vor un mandat. Astfel, pe liste se vor regasi Seres Denes si Vegh Alexandru de la UDMR; Iuliu Nosa si Gheorghe Pop de la PSD; dar si Lucian Bode de la PNL. Este foarte posibil ca cei cinci parlamentari care si-au anuntat intentia de a candida sa ocupe din nou un fotoliu in parlament. Foarte nesigur este mandatul deputatului Mirel Talos de la ALDE. Locul ALDE Salaj in parlament poate fi luat de PSD, PNL, UDMR, dar sanse mari, daca va face peste zece la suta la alegeri, are si PMP. 

PNL Salaj, pe langa Lucian Bode, mizeaza la alegerile parlamentare pe Radu Capilnasiu, fost primar al Zalaului; Bogdan Ilea si Pop Eugen.
PSD Salaj mizeaza pe langa cei doi parlamentari actuali, Nosa si Pop, stop_coloana si pe Dan Ghiurco, primarul din Jibou, si Daniela Cota, fost viceprimar de Zalau, inlaturata din functie cu scandal.
UDMR Salaj a anuntat doar doua nume, Vegh si Denes, in timp ce Partidul Romania Unita va miza pe candidatura lui Ioan Mocan, om de afaceri din |imleu Silvaniei.
PMP Salaj va merge pe mana lui Liviu Balint, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj si pe mana lui Adrian Popan, consiler local in Zalau.

 

 

COMENTARII

  1. Iar articol in care apare Balint? Nu ma intelegeti gresit, politica pt.mine nu exista dar ca si caracter, aceasta fiinta needucata cu un caracter promiscuu ar trebui sa fie in alta parte nu intr-o functie de conducere.

  2. Como ar fi bine zic io asa incet sa iti deschizi la bariera la Jibou o ghereta cu legume de toamna ca amu vad ca nu te au ales deputat salajenii si dupa formarea guver ului te vor pune pe liber de la ambulanta.!Ti-ai lasat loc da bunaziua aaaaa? ???????

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.