Liga Tinerilor din Jibou alaturi de domnul Avram Fitiu te invata sa devii antreprenor

0
1098

 

Liga Tinerilor din Jibou alaturi de domnul Avram Fitiu te invata sa devii antreprenor

Ferma pedagogica, turismul rural mult visat in orice mare oras european sau multe alte idei inovative menite sa transforme realitatea satului romanesc intr-un vis minunat.

Liga Tinerilor din Jibou organizeaza sambata, 23 noiembrie, de la ora 15:00, in sala de conferinte a Gradinii Botanice Jibou, o conferinta eveniment avandu-l ca invitat pe domnul Avram Fitiu, conf. dr. la USAMV, un expert in antreprenoriatul si economia rurala. Intrarea este libera.

Domnul Avram Fitiu va expune idei si mecanisme practice prin care un tanar cu entuziasm, curaj si determinare poate sa puna pe picioare o afacere care sa genereze cu usurinta cateva mii de euro lunar.
Evenimentul se anunta cu totul special in contextul in care, pe langa zecile de tineri, si-au anuntat deja prezenta un important grup de antreprenori horticultori din Nord-Vestul tarii, alaturi de un numar important de profesori si localnici ai orasului Jibou.

"Vino alaturi de noi sambata aceasta de la ora 15:00 in sala de conferinte a Gradinii Botanice Jibou ca sa invatam impreuna tainele acestei activitati minunate.
Intrarea este libera, insa locurile sunt limitate!"

La finalul evenimentului Liga Tinerilor din Jibou va sustine un recital de colinde autentice romanesti!

"De asemenea, vom avea la iesirea din sala si o cutie cu donatii pentru cei care doresc sa sprijine activitatile viitoare ale Ligii. Nu rata ocazia deosebita de a face un pas decisiv in dezvoltarea ta profesionala!", este invitatia adresata doritorilor, de catre Liga Tinerilor din Jibou".

Astfel, cei interesati de acest eveniment pot afla mai multe informatii pe:
facebook.com/events/439034133472747/

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.