Liderului PSD, Liviu Dragnea, i-a fost respinsa contestatia la sentinta de doi ani de inchisoare cu suspendare

10
1060

 

Liderului PSD, Liviu Dragnea,  i-a fost respinsa contestatia  la sentinta de doi ani  de inchisoare cu suspendare

Înalta Curte de Casatie si Justitie a respins ieri contestatia formulata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, în dosarul Referendumului, cauza în care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Completul de cinci judecatori al ICCJ a respins contestatia ca nefondata, prin decizie definitiva.
Liviu Dragnea a contestat, printr-o cale extraordinara de atac, decizia definitiva de condamnare la inchisoare pentru frauda electorala pronuntata exact in urma cu un an.
Presedintele PSD a fost condamnat pe 22 aprilie 2016 la doi ani de închisoare cu suspendare. Instanta suprema a motivat decizia prin care acesta a fost condamnat definitiv aratand ca liderul PSD si-a folosit abuziv autoritatea si influenta în partid pentru a denatura rezultatul scrutinului la Referendumul din 2012.
Liviu Dragnea fusese acuzat de procurorii DNA ca a pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie 2012 de demitere a presedintelui Traian Basescu. Potrivit procurorilor anticoruptie, Dragnea ar fi folosit zece metode pentru fraudarea votului, printre care votul multiplu, turismul electoral si falsificarea de semnaturi, potrivit Hotnews.

 

 

COMENTARII

  1. Liviu Dragnea vrea sa ramana in istorie si va ramane ca cel mai slab sa nu zic astfel,conducator al tuturor timpurilor singurul lucru care-l esste sa fure statul si asta se poate vedea foarte usor,numai ca in Romania nu-I cine.El una vorbeste si pe la spate face altceva diplomatia lui tine numai pentru PROSTI.

  2. ura o sa va distruga pe voi si ai vostri. sperati sa mearga totul rau pentru tara .e bai ca ne au crescut putin veniturile era bine cind ne taiau salarii ,pensiisi ajutoare de somaj.

  3. ba boule ,ce s o taiet?/salariile bugetarilor,normal...jumate ar trebui dati afara,boule, nu marit salariile mai mult ca in privat...de unde maresti boule salariile daca nu se produce mai mult???din imprumut, normal...da boi n au cum pricepe asta...

  4. Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarumarioara1964@gmail com

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.