Liderul UDMR Salaj spera sa afle cum le-a fost suflata sefia de la Cadastru

14
2158

 

Liderul UDMR Salaj spera  sa afle cum le-a fost suflata  sefia de la Cadastru

Liderul UDMR Salaj, deputatul Seres Denes, se arata nemultumit de inlaturarea peste noapte de la conducerea Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Salaj a lui Lakatos Alexandru (consilier local in Consiliul Local Zalau din partea UDMR). Omul UDMR a fost inlocuit saptamana trecuta pe nepusa masa cu Claudiu Marian de la ALDE. Acum, Seres Denes spune ca incearca sa desluseasca cine a stat in spatele acestei miscari, care a surprins pe toata lumea. 

"Vreau sa se inteleaga ca postul lui Lakatos nu a fost negociat politic intre PSD si UDMR Salaj, insa sunt deranjat de aceasta schimbare si voi incerca sa aflu cine a stat in spatele acestei miscari. Odata si odata se va afla ce s-a intamplat peste noapte la Oficiul de Cadastru si vom analiza bine situatia. În continuare, vom guverna alaturi de PSD Salaj judetul, pentru ca nu cred ca cei de la PSD au recurs la acest gest", spune Seres Denes, presedintele UDMR Salaj.


Tiberiu Marc spune ca schimbarea a picat de sus stop_coloana

Tiberiu Marc, presedintele PSD Salaj si presedintele Consiliului Judetean Salaj, a declarat pentru Graiul Salajului ca "nu este vorba de nimic politic". "De ce trebuie neaparat sa fie gandit totul politic? Este o institutie a statului, o agentie subordonata Guvernului. Noi nu avem secretar de stat, nu mai avem nicio persoana care sa poata fi undeva la decizie. Deci nu exista asa ceva. Nu are nicio legatura. Nu cred ca logica asta functioneaza acolo (n.r. - Lakatos de la UDMR schimbat cu Marian de la ALDE, tot apropiat al PSD Salaj). Cred ca sunt considerente de alta natura. Nu stiu sa fie niciun fel de implicare de felul asta. E una pur si simplu administrativa de la nivelul agentiei", spune Tiberiu Marc, liderul PSD Salaj.
Reamintim ca de la 1 noiembrie, sef al OCPI Salaj este Calin Marian de la ALDE in detrimentul lui Lakatos Alexandru de la UDMR. Nimeni nu a stiut nimic despre schimbare.

 

 

 

COMENTARII

  1. O spun din nou, cu toata sinceritatea, si proprietate cuvinte-lor: Domnule Balint, este timpul sa te dezici public de parteneriatul cu Ioan Mocan! Altfel nici eu nici familia mea nu va pot acorda sustinerea.Fac un apel la principiile pe care leati promovat pana acum in politica, si la activitatea dvs de sef al ambulantei: deziceti-va public de parteneriatul cu Mocan Ioan d epe valea somesului si valea barcaului!

  2. Pt 9:55..dimpacate asa este. Cu toate astea, eu cred ca domnul Balint cum a demonstrat si pana acum, este acel politician altfel, vizionar si de o franchete laudabila. Sta marturie activitatea intreprinsa de el. Dar toate astea vor deveni uitate, daca nu se va dezice PUBLIC de domnul MOCAN IOAN. Un asemenea pact intre cei doi e sfidator pentru salajeni si trebuie clarificat. DOmnule balint, va rog public sa va deziceti de intelegerea cu PRU si MOcan IOan. Va multumim anticipat in numele sustinatorilor dvs de pe valea barcaului!

  3. Nervozitatea lui Seres este explicabila, datorita lui Lakatos a fost improprietarit cu teren in Zalau la ferma pomicola alaturi de Csoka iar fica-sa Eniko duce o politica antiromaneasca pe fata alaturi de ceilalti unguri de la OCPI , unde detin toate posturile strategice.

  4. Ce te caiesti SEIRES,cu suflatul pe sub picioare, sa-ti para bine ca ati scapat cu atit,si nu ai probleme cu RETROCEDARILE pe care le-ai REZOLVAT in FAVOAREA unora sau ALTORA,stind pe la usile MINISTERELOR in BUCURESTI.Dar sa nu crezi ca o sa scapi usor CHIAR daca il detii pe finul tau PROCUROR CHIS BOGDAN,suntem si noi colegi, dar trebuie sa TERMINAM ODATA PENTRU TODEAUNA CU ESCROCII,ca astfel cadem noi in BE-LEA.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.