Liceele din Zalau s-au intrecut la tenis de masa

0
8

In 11 decembrie, a avut loc Campionatul Municipal pe echipe din liceele, din Zalau, desfasurat in sala de tenis de masa de la Stadionul Municipal. Castigatorii au fost:
La baieti:
Locul I-Grupul |colar “Mihai Viteazul “,
Locul II-Colegiul National “Silvania” Zalau,
Locul III-Grupul |colar “Voievod Gelu” Zalau.
La fete:
Locul I-Liceul Pedagogic “Gheorghe Sincai” Zalau
Locul II-Colegiul “National Silvania” Zalau.
Aceste doua concursuri municipale au fost organizate de Asociatia Judeteana de Tenis de Masa Salaj in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Salaj.
•La mijlocul saptamanii trecute a avut loc la Stadionul Municipal, in sala de tenis de masa, Campionatul Municipal “Sesam”, editia 2008-2009. La acest campionat au participat echipele A&D Intex, Ambianta, Bijuteria Onix, Uno-Prima, Sky si Figu.
Rezultate:
A&D Intex-Bijuteria Onix 7-11,
Ambianta-Figu 9-9,
Uno-Prima-Sky s-a disputat ieri dupa inchiderea editiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.