Liberalul Lucian Bode anunta investitii importante in infrastructura rutiera din Salaj

12
3261
Liberalul Lucian Bode anunta investitii importante in infrastructura rutiera din Salaj

In Salaj, pe 21 de kilometri de drum national (intre localitatile Bocsa si Bobota) se executa in aceste zile covoare asfaltice (din totalul de 66 de kilometri programti pentru acest an). Lucrari importante vor fi realizate si pe intre localitatile Hida si Tihau, precum si pe tronsonul Topa – Ciumarna.

“Anul 2020 este anul investitiilor in infrastructura de transport, al dezvoltarii si modernizarii retelei de drumuri din Romania. Cand afirm acest lucru, nu ma refer doar la infrastructura mare de transport (autostrazi, drumuri expres), ci si la reteaua de drumuri nationale care asigura conectivitatea intre judete, regiuni etc.”, declara Lucian Bode, ministru al Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

Pentru acest an, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, prin Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a pregatit un plan ambitios in ceea ce priveste intretinerea si reabilitarea de drumuri nationale, in acest moment, la nivel national, existand 942 de kilometri de drumuri nationale pe care se lucreaza.

in judetul Salaj, in acest moment, se executa covoare asfaltice pe aproape 21 de kilometri de drum national intre localitatile Bocsa – Bobota (DN 1F km 102+000 pana la km 122+860), programul pentru acest an cuprinzand pe acest sector de drum lucrari pentru peste 66 kilometri de drum. Mai mult, urmeaza sa fie reabilitate drumuri din judetul nostru, uitate de celelalte guvernari: aproape 25 de kilometri de drum national intre localitatile Hida – Tihau (DN 1G km 30+655 – km 55+245) si peste 20 de kilometri de drum national intre localitatile Topa – Ciumarna (DN 1F km 49+960 – km 70+813).

De asemenea, mai trebuie amintite alte doua investitii extrem de importante pentru salajeni. Prima se refera la reabilitarea a aproape 20 de kilometri de drum national intre localitatile clujene Baciu - Topa Mica (km 16+329 – km 36). Un alt drum care face legatura cu judetul Salaj, cu impact major pentru locuitorii judetului nostru, este reabilitarea a aproape 22 de kilometri de drum national intre localitatile Huedin – Zimbor (DN 1G Km 3+600 - Km 25).

“Sunt constient ca infrastructura judetului Salaj are nevoie de investitii, astfel ca acest tip de lucrari vor fi facute constant pentru a se asigura viabilitatea retelei judetene de drumuri nationale.
Cei care nu au inteles importanta acestor programe, de fapt nu au inteles ca investitiile in drumuri salveaza vieti si dezvolta economii locale!”, mai spune Lucian Bode.

Publicitate

COMENTARII

  1. O petarda PD-iată transformat in PNL-list ocupat sa își pună protejații pe funcți in sectorul public aflat sub autoritatea lui de mare ministru \r\n

  2. cum ajung la putere cum isi umpla buzunarele cu bani, si-i doare in fund de promisiuni sau oameni! Pina nu avem autostrazi, puteti sa tot minjiti drumurile de tara cu 2 cm de asfalt la fiecare 2 ani! Ca-i PSD, PNL or alt nume, ptr oameni acelasi rezultat - promisiuni desarte!

  3. Acest papagal care se afișează cu atâta noșalanță pe posturile de televiziune si debitează numai inepții ne prostește din nou! Gândiți-vă că a fost un PDL-ist ingrat ca de altfel toti iar acum sau transformat in mari PNL-isti, debitând numai prostii!!! Le urez si le doresc sa ajungă ca PNȚCD-ul!!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.