Liberalii vor un buget decent pentru Ministerul Apararii

0
8


Solutii anticriza marca PNL
Partidul National Liberal (PNL) a solicitat presedintelui Traian Basescu si premierului Boc sa faca publica publice toate prevederile acordului cu Fondul Monetar International (FMI). “Romanii ar trebui sa fie informati cu privire la toate costurile pe care le presupune acest acord, atat economice cat si sociale, care vor fi platite, in cele din urma, de contribuabilul de rand”, a declarat presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu, in cadrul unei conferinte de presa.
In cadrul intalnirii cu mass-media locala, vicepresedintele Dorel Oros a declarat ca liberalii vor depune in parlament un proiect legislativ pentru reducerea taxelor si impozitelor, precum si o serie de masuri anticriza printre care si abrogarea impozitului forfetar.
Tot in ceea ce priveste activitatea parlamentara, reprezentantii PNL intentioneaza sa depuna o motiune simpla cu privire la restrictiile bugetare impuse Ministerului Apararii. “Depunerea motiunii depinde de raspunsurile pe care le va da ministrul Stanisoara in cadrul audierilor care vor avea loc in comisii. In momentul de fata, Romania nu-si respecta angajamentele facute fata de NATO oferind doar 1,35% din PIB armatei si nu 2,2%, dupa cum era stipulat in acord”, a mai spus Radu Capilnasiu.
Liberalii salajeni au facut referire si la situatia directorilor de deconcentrate demisi de guvernul pedelisto-pesedist. Conform declaratiilor vicepresedintelui Dorel Oros, partidul va acorda asistenta juridica tuturor directorilor care vor ataca (in toate formele legale) dispozitiile de demitere.

caseta:Liderii liberali vin la Zalau
Primvicepresedintele PNL, Ludovic Orban, va efectua vineri o vizita in judetul Salaj, urmand sa treaca prin mai multe organizatii locale, atat din mediul urban, cat si rural. Vizita lui Orban va fi urmata, miercurea viitoare, de cea a presedintelui Crin Antonescu si a Noricai Nicolai, care vor veni in Salaj pentru a-l sprijini pe Ovidiu Silaghi, candidatul liberal la europarlamentare care este sustinut si de organizatia judeteana a partidului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here