Leul isi pierde puterea

13
1518
Leul isi pierde puterea

Leul s-a depreciat ieri, miercuri 13 martie, la 4,7632 lei pentru un euro, apropiindu-se periculos de minimul tutror timpurilor, inregistrat pe 25 ianuarie, când euro a fost cotat la 4,7648 lei, iar pe piata interbancara a fost cotat la 4,77 lei. 

Si pretul aurului a facut un salt, de la 175,8695 lei la 177,3664 lei gramul.
Si francul elvetian se afla pe o tendinta crescatoare in ultimele zile, de la 4,1769 lei pe 7 martie la 4,1920 lei pe 13 martie.

 

COMENTARII

  1. Psdragnea va fi la groapa de gunoi a istoriei cat de curand iar tu postac rosu impreuna cu ceilalti lingai de dosuri penale ,luati-va de manuta si duceti-va la Putin sau Erdogan ca acolo-i de voi.

  2. Analfabeții SI prostii merg înainte cu semenii lor PSD SI decid viitorul copiilor SI nepoților noștri. N-au discernut cînd fac astfel de alegeri. Rămîne tara goala.

  3. PSD–Dragnea: A luat Romania pe inflatie zero si a reusit prin proasta guvernare sa o aduca la inflatie de peste 5%. A prabusit moneda nationala in raport cu Euro si Dolarul, a crescut Roborul de la 0,6 la 3,6! A reintrodus Euroacciza si a reusit performanta sa le ofere romanilor printre cele mai mari preturi la Motorina si benzina din Europa. A marit pretul la toate utilitatile si nu a contractat macar un tronson de autostrada in 2 ani de guvernare. A dus investiile guvernamentale la un minim istoric si a taiat din nou bani de la investitii. A promis 6 spitale regionale si nu a reusit sa inceapa macar licitatia la vreunul dintre ele. Ne-a procopsit cu cel mai prost si incompetent Guvern din istoria ultimilor 100 de ani ai Romaniei. A promis ca va sprijini capitalul autohton si le da in cap companiilor private romanesti cu Ordonanta 114, un adevarat atentat la siguranta nationala a economiei. A tensionat la maxim relatiile Romaniei cu Uniunea si Comisia Europeana, transformand Romania dintr-o insula de stabilitate, intr-o tara instabila, impredictibila si cu serioase probleme de imagine la nivel european si mondial. A actionat antidemocratic si inspaimantator impotriva propriilor cetateni iesiti sa protesteze pe 10 august. Guverneaza Romania ca pe o mosie si reuseste sa ne demonstreze in fiecare zi cat de nociv este pentru tara aceasta.

  4. Ba 12:18 mai taie ba,mai taie,dale dreacu.Asta este plata pt.salariile marite ale doctorilor ,ci ca aduse pe grila din 2022 din programul de guvernare si pt.salariul minim din sectorul bugetar care este dublu fata de cel din privat.Oricum majoritatea bugetarilor sunt in favoarea PSD chiar daca tara va fi adusa in faliment.

  5. Normal ca tinem cu/ si votam PSD-ul ,ca ne-a dublat salariul si daca vin basistii ni-l taie la loc.Ne doare undeva de inflatie ca salariul ne-o acopera ,plus avem vaucere de vacanta ,o gramada de zile libere date de guvern si stres minim .Vorba aia :ziua trece iar noi cu drag muncim .Ce ,daca Dragnea e condamnat definitiv-cu supendare- ?Noi pe el il votam la prezidentiale ca ne-a dat bani.

  6. Din cea mai bogata tara cândva ,granarul Europei(pentru cei mai tineri sa inteleaga ca aici se producea cea mai mare recolta de grâu din Europa) am ajuns cea mai săracă tara!Vai de noi si numai tinerii uniți împotriva corupției și voturi din țară asta mai salvează România!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.