Leo Dal Bosco: “Avem un grup excelent la CS Volei Municipal”

0
619

 

Leo Dal Bosco: “Avem un grup excelent la CS Volei Municipal”

Sud-americanul, capitan de echipa al vicecampioanei este încrezator în grupul care se afla în lotul vicecampioanei si are încredere mare sansele Zalaului în ceea ce priveste noul sezon


Chiar daca a venit la Zalau de peste tari si mari, capitanul de echipa al vicecampioanei se simte foarte bine la poalele Mesesului, iar pentru sezonul ce bate la usa are sperante mari. Chiar daca a venit la poalele Mesesului tocmai din „Tara Cafelei”, Leo Del Bosco s-a simtit foarte bine la Zalau, unde a si fost apreciat de fani, dar si de conducerea clubului. Interesant de spus ca sud-americanul a devenit unul dintre cei mai vechi jucatori din lotul formatiei salajene, alaturi de internationalii Adrian Feher si Razvan Mihalcea.  Chiar daca regulamentele Federatiei permit ca strainii sa semneze în România contracte de doar un sezon, voleibalistul în vârsta de 29 de ani se afla la Zalau deja de trei ani, cea ce se poate traduce în tot atâtea medalii de argint! Cum ambele parti au considerat ca colaborarea a decurs în cele mai bune auspicii, brazilianul a semnat înca un contract cu CS Volei Municipal, într-un campionat în care Zalaul spera sa depaseasca performantele din anii trecuti. stop_coloana Chiar înaintea startului din sezonul 2016 – 2017, ”secundul” vicecampioanei a spus pentru ziarul Sportul Salajean: „Sunt foarte fericit la CS Volei Municipal, alaturi de acesti colegi. Pot sa spun ca avem un grup excelent. Sunt fericit ca pot continua înca un an cu Zalaul si sunt foarte încrezator în sansele noastre în ceea ce priveste noul sezon”. Sa spunem ca primul meci oficial din acest campionat va avea loc sâmbata, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Zalau.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.