Lecții online la toate unitățile de învățământ din Zalău

1
946

În urma ședinței extraordinare a Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj desfășurată în data de 16 octombrie, s-a decis aplicarea Scenariului roșu pentru toate unitățile de învățământ din municipiu.

„Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem <faţă în faţă> şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru toate unitățile de învățământ din municipiul Zalău, județul Sălaj. Toate unitățile de învățământ din municipiul Zalău își vor desfășura activitatea pe scenariul 3 (ROŞU), cu participarea la activități online. Suspendarea cursurilor/activităţilor unităţilor de învăţământ mai sus menţionate se face pe o perioadă de 14 zile, conform propunerilor fiecărui Consiliu de Administraţie, propunere avizată de Inspectoratul Şcolar şi Direcţia de Sănătate Publică”, scrie în textul hotărârii adoptate.

Si preșcolarii din Pericei trec la activități online. „Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem <faţă în faţă> şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru 92 preșcolari din totalul de 112, din grupele cu program prelungit grupa combinată A, grupa micv A, grupa mica B, grupa mijlocie, grupa mare și grupa combinata C, program normal, din cadrul Grădiniţei cu PP nr.1 Pericei. Grădiniţa cu PP nr.1 Pericei va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea la activități online a tuturor preșcolarilor din grupele aflate la locația principală și își va continua activitatea pe scenariul 1 (VERDE) doar cu o grupă combinată care funcționează într-o altă locație, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecție”, anunță autoritățile.

La nivelul unităților administrativ teritoriale din județul Sălaj în care incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile depășește valoarea de 3/1000 locuitori, toate unitățile de învățământ care nu au fost menționate în Hotărârile CJSU Sălaj anterioare vor funcționa după scenariul 2 (GALBEN), până la scăderea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 sub rata de 1,5/1000 locuitori, de regulă 7 zile consecutiv.

1 COMENTARIU

  1. Anu si anii trecuti ii certam pe copii ca stau doar in fata calculatorului,cu mana pe telefon…ca stau doar in casa….inca criticam pe acei parinti care incurajeau faptele respective…iar acum obligam pe copii sa faca acele „activitati”

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.