La Simleu Silvaniei se va organiza un traseu pentru a marca 100 de ani de la Unirea României

5
849
La Simleu Silvaniei se va organiza un traseu  pentru a marca 100 de ani de la Unirea României

Iubitorii sau amatorii ciclismului din simleu Silvaniei, dar nu numai sau cei care îsi doresc sa dea, prin efortul lor, un mesaj pentru tara, în anul Centenarului, sunt invitati sa pedaleze circa 100 de kilometri în cinstea celor 100 de ani ai României.
„Daca esti amator de bicicleta te invitam alaturi de noi sa pedalam 100 de km în cinstea celor 100 de ani ai României”, este mesajul organizatorilor.
Plecarea în cursa are loc vineri, 14 septembrie, la ora 9.00, din Parcul Central din simleu Silvaniei. Ritmul impus va fi unul lejer, cu pauze de regrupare si pauze de masa, iar traseul este astfel ales încât sa nu fie trafic intens, participantii sa se poata bucura de peisaj.
Traseul va fi urmatorul: Parcul Central simleu Silvaniei – Nusfalau – Suplacu de Barcau – Borumlaca – Padurea Neagra – sinteu – Nusfalau – simleu Silvaniei, iar pauze de masa se vor face – înainte de Padurea Neagra, la intrare în padure si la sinteu.
Potrivit organizatorilor, echipamentul va cuprinde: camera de rezerva si petece (recomandat), haina de ploaie/vânt, casca, elemente reflectorizante.
„Participantii vin pe propria raspundere în ceea ce priveste respectarea regulilor de circulatie si în ceea ce priveste sanatatea. Asiguram masina de asistenta (mici reparatii sau pentru cei care considera ca nu mai pot pedala)”, se mai mentioneaza în invitatia organizatorilor.
Traseul complet (pe Strava): https://www.strava.com/routes/15399392

COMENTARII

  1. Efortul lor in ritm impus -lejer- cu opriri ,regrupari si pauze de servit bere, un mesaj pentru tara.Frumos exemplu,calul de fier cu al sau calaret sef . Centenar sau Romania cu cei 100 de cai.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.