SondajRSS Feed

100 de km pe bicicleta în AN CENTENAR

La Simleu Silvaniei se va organiza un traseu pentru a marca 100 de ani de la Unirea României

14 Septembrie 2018

Iubitorii sau amatorii ciclismului din simleu Silvaniei, dar nu numai sau cei care îsi doresc sa dea, prin efortul lor, un mesaj pentru tara, în anul Centenarului, sunt invitati sa pedaleze circa 100 de kilometri în cinstea celor 100 de ani ai României.
„Daca esti amator de bicicleta te invitam alaturi de noi sa pedalam 100 de km în cinstea celor 100 de ani ai României”, este mesajul organizatorilor.
Plecarea în cursa are loc vineri, 14 septembrie, la ora 9.00, din Parcul Central din simleu Silvaniei. Ritmul impus va fi unul lejer, cu pauze de regrupare si pauze de masa, iar traseul este astfel ales încât sa nu fie trafic intens, participantii sa se poata bucura de peisaj.
Traseul va fi urmatorul: Parcul Central simleu Silvaniei – Nusfalau – Suplacu de Barcau – Borumlaca – Padurea Neagra – sinteu – Nusfalau – simleu Silvaniei, iar pauze de masa se vor face – înainte de Padurea Neagra, la intrare în padure si la sint

La Simleu Silvaniei se va organiza un traseu  pentru a marca 100 de ani de la Unirea României
eu.
Potrivit organizatorilor, echipamentul va cuprinde: camera de rezerva si petece (recomandat), haina de ploaie/vânt, casca, elemente reflectorizante.
„Participantii vin pe propria raspundere în ceea ce priveste respectarea regulilor de circulatie si în ceea ce priveste sanatatea. Asiguram masina de asistenta (mici reparatii sau pentru cei care considera ca nu mai pot pedala)”, se mai mentioneaza în invitatia organizatorilor.
Traseul complet (pe Strava): https://www.strava.com/routes/15399392

Vizualizari 712
Comentarii articol (5)

radu>

in 14 Septembrie 2018 6:44

Iniţiativa e bună dar trebuia să se ţină cont de faptul că vinerea este zi lucrătoare, chiar şi pentru bugetari.

>

in 14 Septembrie 2018 8:46

pt bugetari ,niici o zi nu este lucratoare.

>

in 16 Septembrie 2018 9:45

Efortul lor in ritm impus -lejer- cu opriri ,regrupari si pauze de servit bere, un mesaj pentru tara.Frumos exemplu,calul de fier cu al sau calaret sef . Centenar sau Romania cu cei 100 de cai.

>

in 16 Septembrie 2018 21:23

Mirciocule ai lipsit de la pedalat ... pe unde-ai umblat?

>

in 18 Septembrie 2018 7:19

au mers cu bicicletele si s-au intors cu microbuzul,fain.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.