SondajRSS Feed

La sfarsitul lunii incep lucrarile de reabilitare a strazii Crasnei

13 Iulie 2018

Portiunea de 2,4 kilometri dintre Primaria Zalau si benzinaria Inserco va fi refacuta complet, cu trotuare si piste pentru biciclete

Viceprimarul Teodor Balajel, care in aceasta perioada are atributii de primar, pana revine Ionel Ciunt din concediu, ne-a spus ieri ca s-a intalnit cu reprezentantii firmei care vor reabilita strada Crasnei – tronson 1. “ntalnirea a avut loc in cadrul Directiei Tehnice la care a participat alaturi de vicele Balajel si directorul Directiei tehnice, Danut Curea.
"I-am invitat saptamana viitoare la o noua intalnire, cand le vom pune la dispozitie proiectul tehnic de executie a investitiei. Tot saptamana viitoare vom invita la discutii detinatorii de utilitati (apa, gaz, curent, linii telefonice), in vederea predarii aplasamentului catre constructor, urmand ca dupa analiza facuta in cadrul intalnirii si dupa prezentarea tuturor problemelor, in spatamana 23-27 iulie sa dam ordin de incepere a lucrarilor", spune vicerpimarul Balajel.
Tronsonul 1 din strada Crasnei avut in

La sfarsitul lunii incep lucrarile de reabilitare a strazii Crasnei
vedere de aceasta reabilitare inseamna distanta dintre Primaria Zalau si benzinaria Inserco, o distanta de 2,4 kilometri.
Valoarea totala a investitiei este de 10.071.712 lei, din care 8.897.857 lei cu TVA reprezinta valoarea constructii montaj. Investitia este finantata prin PNDL, iar valoarea cheltuielilor neeligibile pentru tronsonul I este de 269.079 de lei, iar aceasta suma a necesitat aprobarea de la bugetul local.
Reabilitarea inseamna infrastructura subterana de comunicatii si iluminat, pista de biciclete, spatii verzi, trotuare, canalizare pluviala, reabilitarea a trei poduri, parcari etc.

Vizualizari 2584
Comentarii articol

>

in 13 Iulie 2018 0:42

Da de la casa armatei la urgenta???

>

in 13 Iulie 2018 7:46

E foarte bine ca se modernizeaza drumul, numai ca vedeti voi .... nu ajunge sa vorbim de milioane, de piste de biciclete, de mers pe luna si de venit inapoi daca executia este proasta .... atunci putem sa lasam drumul asa cum este. Domnilor care veti urmari executia si alti domni si doamne care veti receptiona nu semnati din birou. Mergeti in teren si cereti specialistilor parerea. Puneti si urmariti garantii de buna executie in contract. Altfel ...... mai bine nu faceti nimic, ca faceti numai risipa.

>

in 13 Iulie 2018 7:59

Ca cetatean al orasului va rog sa insistati si pe calitatea lucrarii. SPOR LA TREABA !O intrebare: Tronsonul 2 ce portiune de drum cuprinde ?

>

in 13 Iulie 2018 9:29

hai domle nu mai mintiti poporu cu anunturi populesite... si dintr-atat faceti si strazile adiacente ca degeaba faceti pricipala iar din secundare vine kk-at si noroi...

>

in 13 Iulie 2018 10:44

hai lasa ma de povesti cu piste de biciclete !!!! Asta e vrajala numai vorbe dar sa faca pe bulevard ca exista spatiu suficient pentru piste daca masinile pote sa parcheze si inchep si pietonii atunci trebe facut si masinile sa nu parcheze pe trotuar ! Cred ca santem si la asta in capatul listei in judete care nu are nci macar 1km de pista de biceiclete tot numai promisiuni baga primarul asta ciuma rosie ! Si sa nu uitam ca nici bulevardul strda Closca nu este terminat mai deschide un santier !

>

in 13 Iulie 2018 11:09

Sa terminati str Closca odata si apoi incepeti alta strada.

>

in 13 Iulie 2018 13:18

De ce se reabiliteaza doar pana la statia peco, de acolo nu nlocuiesc tot cetateni a acestui oras care platesc taxe si impozite si nu au canalizare, gaz, mai trist ca la tara!!!!

>

in 13 Iulie 2018 15:33

promisiuni, anul trecut in toamna si chiar in ianuarie, februarie 2018, se discuta ca se fac lucrari pe crasnei, toata lumea multumita de promisiuni, atunci se zicea tot de vice ca in luna mai incep lucrarile......, dar surpriza parca in iunie sa zis ca se depune pentru finantare proiecte, acum au bani incep lucrarile, ma bucur sa se faca ceva, dar cred ca e praf de stele, si un pic de campanie electorala a vicelui, daca cel mare, nu ca ar fi mai breaz, este plecat in concediu, finalizarea lucrarilor pe cand? apropo de strazile adiacente dar tot 22 decembrie1989, nu se spune nimic, sau aceste sint in alte proiecte? asta intreb pentru un vecin!

>

in 13 Iulie 2018 15:47

De ce nu ar face și canalizarea pe strada Pădurii pentru a nu mai ,,pute,, strada ???

>

in 13 Iulie 2018 15:51

Daca aveti timp si chef sa ascultati balivernele acestui "vice" de 2 lei e problema voastra.Priviti mai bine de unde provine(ciuruc de armatura) si din ce partid de kkt provine si nu o sa mai credeti nimic.

>

in 14 Iulie 2018 10:08

Un taran putin mai emancipat decat lelea Floare, acest viceprimar!Asa, om, asa oras!

>

in 19 Iulie 2018 8:14

D-le viceprimar va doresc mult succes de mult timp asteptam aceasta initiativa. Acum cand ZALAUL are si secretar de stat in min.transporturilor ganditi-va si la centura orasului tronsonul doi . Va doresc implinirea gandurilor bune.

>

in 23 Iulie 2018 16:35

Dl. Primar drumurile de infrastructura rutiera si nu numai, trebuia sa aiba panta longitudinala si transversala. Sa va explic ca sa intelegeti mai clar.\r\nExemplu: Nu ii tot una incat ca**tul iese din curte afara sau curge inapoi. Vezi exemplul drumul recent reabilitat MOL-Gara CFR. \r\nDegeaba aveti proiecte pe care unii poate au lucrat zeci de ore daca nu le respectati. Sa mai adaugam incat echipa care executa lucrarile (Citadin) is varza, fara experienta, fara cunostinte in executia drumurilor. Cu toate astea va stricati reputatia si imaginea dumneavoastra. Succes..

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.