SondajRSS Feed

Klaus Iohannis: Vom avea un nou referendum, odata cu alegerile prezindentiale

11 Iulie 2019

Modificarea Constitutiei prin includerea prevederilor votate de romani la referendumul pentru Justitie din 26 mai trebuie confirmata printr-un nou referendum, iar presedintele Klaus Iohannis considera ca acesta ar putea avea loc odata cu alegerile prezidentiale. "Este bine ca Referendumul pentru modificarea Constitutiei sa fie organizat fie impreuna cu primul, fie cu al doilea tur al prezidentialelor. Nu exista o recomandare a Comisiei de la Venetia pentru a evita suprapuneri de scrutin", a spus Klaus Iohannis.

"Putem, fara probleme, sa organizam referendumul odata cu alegerile prezidentiale", a spus seful statului.

El a adaugat ca nu exista o recomandare a Comisiei de la Venetia privind organizarea unui alt scrutin odata cu alegerile prezidentiale. "Sigur, s-au grabit unii politicieni, care au si boicotat acest referendum, sa ne spuna ca exista cica o recomandare data de Comisia de la Venetia sa nu se organizeze alte forme de scrutin impreuna cu alegerile. tin sa informez opinia publica ca aceasta recomandare nu exista. Deci, nu exista o recomandare data de Comisia de la Venetia pentru a evita suprapuneri. Deci, putem fara niciun fel d

Klaus Iohannis: Vom avea un nou referendum, odata cu alegerile prezindentiale
e problema sa organizam referendumul impreuna cu prezidentialele. Si, ca o nota de subsol, este foarte curios ca exact unii politicieni care sunt foarte nemultumiti ca vin GRECO si Comisia de la Venetia sa le dea lectii folosesc argumentul ca de la Comisia de la Venetia ni s-a spus sa nu organizam impreuna alegeri cu referendum. Iata un exemplu trist de abordare duplicitara din partea unor politicieni romani", a afirmat presedintele.
Klaus Iohannis a mai spus ca, in urma cu intalnirea cu liderii PNL, "concluziile au fost ca voi candida, ca vom colabora in continuare si voi castiga". "Eu sunt candidatul PNL si vom avea o campanie asa cum se cuvine si cum se asteapta romanii", a completat seful statului.

Vizualizari 1255
Comentarii articol (28)

>

in 11 Iulie 2019 0:27

vai Iohannis ti ai pus iarasi dusmanii la treaba,vor face spume la gura cand aud de modificarea constitutiei!!vor muri de inima rea!!esti tare ,sa moara ciuma rosie de ciuda!!

>

in 11 Iulie 2019 1:17

Eu oricum pe el il voi vota,asta e decizia mea...dar e o vorba,"mai nu am,mai rau nu vreau"""....

>

in 11 Iulie 2019 5:24

iohanis cu prostile lui a facut mai multa paguba tarii decat toata calamnitatile naturale impreuna. daca va fii ales din nou romanii asi merita soarta mai jos ca fundul broastei inapoiatii europei. diaspora slugile strainilor curatatori de grajduri sii latrine ce sant.

>

in 11 Iulie 2019 6:12

Neamtu asta ne-a sictirit cu referendumurile si justitia lui, altele sunt problemele noastre!

5:24 si 6:12>

in 11 Iulie 2019 7:57

Ce este asa greu de inteles?doar daca sunteti 2 dintre aparatorii penalilor ciumei rosii si nu numai.E foarte simplu ,fara penali in functii publice si fara OUG-uri pe justitie ,doar de aia avem o gramada de parlamentari sa faca legi nu sa doarma in papucii statului.Problemele economice ale majoritatii romanilor se rezolva si pornind de aici ,coruptia la nivel inalt ,legile si OUG-urile date cu dedicatie camarilei de partid ,secatuiesc banul public care in loc sa fie alocat investitiilor ,creerii de noi locuri de munca ,se duc pe mariri nejusticicate de salarii la bugetari ,pe pensiile speciale si pe alte alocari aiurea.Vom VOTA MASIV LA REFERENDUM .

mariri>

in 11 Iulie 2019 7:59

nejustificate....

>

in 11 Iulie 2019 8:24

Da,da.Plin p'acia de "calamnitati'.Vai de scoala noastra !!!

>

in 11 Iulie 2019 9:14

Calamitate e însuși ciuma roșie!!mai mare calamitate nu ne putem dori!!Iohannis acționează încet dar sigur ,Raul trebuie tăiat de la rădăcina,modificând constituția în apărarea cetățenilor nu contra lor!bravo Iohannis un om deștept și integru care nu a jignit niciodată pe nimeni,doar apară dreptatea și suveranitatea țării,analfabeților normal că nu le place....

>

in 11 Iulie 2019 9:24

Comisia de la Venetia recomanda sa nu se organizeze referendumuri odata cu alegerile.Sau respectam numai acele recomandari care ne convin?

9:24>

in 11 Iulie 2019 10:56

Citesti cumva din doctrina PSD? sau stiri preluate de la latrina3 si guitatv?Tăriceanu declara, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis în vederea punerii în aplicare a rezultatului de la referendumul pentru Justiţie din 26 mai, că referendumul pentru revizuirea Constituţiei ar putea fi organizat în august. „Nu suprapunem referendumul cu alte scadenţe electorale, ca să respectăm recomandările Comisiei de la Veneţia”, concluziona atunci şeful Senatului.\r\n\r\nComisia de la Veneţia nu a făcut însă vreo astfel de recomandare. În codul de bune practici al instituţiei nu există vreo recomandare specifică cu privire la organizarea referendumurilor concomitent cu alt tip de alegeri. Tăriceanu a dat organizarea concomitentă a referendumului de revizuire a Constituţiei ca motiv pentru refuzul de a participa la pactul naţional propus de preşedinte.

no ,9:24>

in 11 Iulie 2019 10:58

Ierted ? ce spune 10:56.Asa ca nu mai dezinformati si manipulati ca va cunoastem si nu va mai credem pe cei din PSD&ALDE.

Niciun candidat, de unde o fi el,>

in 11 Iulie 2019 11:16

n-are nicio o sansa impotriva lui Iohannnis, care va fi ales cu vreo 60% din primul tur.

11 16>

in 11 Iulie 2019 11:58

VOTAM MASIV IOHANNIS !!!NU CA AR FI PERFECT DAR E "RAUL" CEL MAI MIC SI CU SANSE , PE CARE-L PUTEM ALEGE .CHIAR DACA AU FOST SI SINAPSE SI-A INDEPLINIT CU CINSTE ATRIBUTILE DE PRESEDINTE ATAT CAT I-A PERMIS CONSTITUTIA SI CCR-ul pesedizat.

>

in 11 Iulie 2019 12:10

Vise si iar vise. Vax CA domnul presedintele vrea sondaje numai nu caii CAnd vrea Domnia S,a. SPER CA nu vor fi atat de prostii guvernantii sa faca referendum CAnd vrea presedintele CA sa aiba Mai multi Vizio isti de partea Dom iei sale

>

in 11 Iulie 2019 12:32

Tare prosti pot fi cei care vor acepta asa ceva !!!

>

in 11 Iulie 2019 13:01

10:56 si 10:58 Sunteti doi prosti ciumati portocaliu , care manipulati.LABE 1 spune altfel?

mai ciumatule rosu de la 13 01>

in 11 Iulie 2019 14:42

ca-i fi psd sau alde ,tot una .Nu v-o ajuns la europarlamentare?v-o dam si la celelalte scrutinuri si Referendum-uri ca ne-am saturat de marsaviile ,minciunile si mai ales manipularile voastre neobolsevice cu latrina3 si guitatv .Nu mai prostiti acest popor.Gata ,faras si la groapa de gunoi a istoriei cu voi.

>

in 11 Iulie 2019 14:43

Corect, cel mai bun presedinte dintre cei prezidentiabili

>

in 11 Iulie 2019 14:57

Este limpede. Nu mai aveti voie sa va atingeti, cu vorbe, de: Pop Analfabetul, de Pop maria, nevasta-sa, Ciunt, Balajel, Cota Dana s.a., ca nu va publicam comentariul!

Johannis>

in 11 Iulie 2019 16:25

Cam transparenta manevra, domnule presedinte. Adicatelea putem schimba constitutia in bine doar daca sunt re-ales...

>

in 11 Iulie 2019 18:57

aveti si din partea mea un vot pentru ca ne-am intilit azi rds

Preocupari presidentiale !>

in 11 Iulie 2019 19:23

Azi, joi, in amiaza mare, iohanis a fost surprins LA golf, cu spp dupa el. IATA cu CE se ocupa presedintele in timp CE altii lucreaza!

Artur Szekely!>

in 11 Iulie 2019 21:52

Cu cât te plătește ciuntu jeg bolsevic ce esti ?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.