Kelemen Hunor vine la Zalău să doneze sânge

2
604

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, va fi prezent miercuri, la Zalău, pentru a dona sânge, în cadrul unei campanii naţionale iniţiate de Conferinţa Tineretului Maghiar din România (MIÉRT), organizaţia de tineret a UDMR.

„De la începutul pandemiei COVID-19 numărul donatorilor de sânge a scăzut drastic în România. În toamna anului 2020 Conferinţa Tineretului Maghiar din România (MIÉRT) lansează campania de susţinere a donării de sânge la nivel naţional. Prima staţie a campaniei va fi organizată la Zalău, unde va participa Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, Oltean Csongor, preşedintele MIÉRT, Seres Dénes, deputat UDMR, Bogya Anna, preşedintele organizaţiei Consiliul Consultativ al Tinerilor Maghiari din Sălaj, alţi lideri politici, primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni ai uniunii, voluntari ai organizaţiei de tineret”, precizează cei de la de MIERT.

Acţiunea de la Zalău va avea loc în data de 28 octombrie, între orele 11.00-13.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj.

Judeţul Sălaj se situează pe primul loc la nivel naţional ca număr de donatori de sânge raportat la mia de locuitori, în primul semestru din 2020, potrivit datelor Institutului Naţional de Medicină Transfuzională, cu o medie de 14,79 donări la mia de locuitori, dublu faţă de media naţională, de 7,45 donări.

2 COMENTARII

  1. cand ma uit si la poza aceasta imi dau seaman de ce udmr merge brat la brat cu psd….. si ei se reformeaza des si fara substanta……. tinerii nu au nici aici nici o sansa decat aceea de a „vota”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.