Juniorii III de la CSS Zalau s-au calificat in turneul semifinal

0
4

Echipa de volei de la CSS Zalau juniori III, pregatita de Lidia Grodinski s-a calificat in faza semifinala, in urma ocuparii locului secund la turneul interjudetean ce a avut loc la Zalau, la sfarsitul saptamanii trecute. La startul competitiei s-au aliniat pe langa CSS Zalau si formatiile CSS 2 Baia Mare, LPS Bihorul Oradea, CSS Lapi Dej si CS Soleil Alba.
Dupa jocuri aprig disputate, CSS Zalau a obtinut doua victorii, 3-0, cu CS Soleil Alba si 3-0, cu LPS Bihorul Oradea, dar a inregistrat si doua infrangeri, 2-3 cu CSS 2 Baia Mare si 0-3, cu CSS Lapi Dej. Dupa aceste rezultate, tinerii voleibalisti vor participa la faza semifinala, in 14-15 martie, nestiindu-se inca locatia.
Prestatia voleibalistilor de la CSS Zalau, in acest turneu a multumit-o pe Lidia Grodinski, care a declarat la finalul turneului: “Sunt multumita de evolutia sportivilor avand in vedere conditiile de pregatire, care nu sunt din pacate cele mai bune”. Aceasta a mai adaugat ca “asupra jocului mai trebuie pus la punct dublajul pe faza de aparare si un joc mai agresiv in atac”, a incheiat Lidia Grodinski, care multumeste pe aceasta cale sportivilor, parintilor, profesorilor si dirigintilor copiilor, care au dat dovada de intelegere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here