SondajRSS Feed

Juniorii B de la CS Atletic Zalau au “demolat” ultima clasata

14 Noiembrie 2017

În a doua parte a campionatului, ambele grupe de juniori republicani de la CS Atletic au parte de rezultate foarte bune, iar dupa meciurile de azi, sunt neînvinse dupa cinci etape. Dupa ce juniorii A au trecut cu 8 – 0 de Electrica Baia Mare, nici mai tinerii lor colegi nu s-au lasat mai prejos si au facut senzatie cu “lanterna rosie”.

Elevii lui Claudiu Cornaci au pus stapânire pe joc înca din primele minute, iar Danut Rosca a deschis scorul repede dupa un sut în vinclul portii baimarenilor. A urmat o dominatie copioasa a zalauanilor, iar golurile au început sa curga pe banda rulanta.
În prima parte, cei de la Electria Baia Mare nu prea au trecut de mijlocul terenului, iar acelasi Danut Rosca, desi ocupa postul de fundas stânga a reusit sa mai înscrie un euro-gol, de aceasta data cu piciorul drept, la coltul lung, de pe partea stânga, sutul sau oprind

Juniorii B de la CS Atletic Zalau au “demolat” ultima clasata
u-se din nou în vinclu.
În aceste conditii, nu se putea pune problema câstigatoarei, iar Alin Lazar si colegii sai au continuat sa faca spectacol si sa se întreaca în executii. În cele din urma, CS Atletic Zalau s-a impus cu 14 – 0 si a contabilizat cea de-a treia victorie în cinci etape, iar în celelalte doua partide, zalauanii au remizat. Astfel, dupa cinci etape scurse, gruparea salajeana ramâne în continuare neînvinsa.

Vizualizari 295
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.