Jocurile Olimpice in impas?

0
533

 

Jocurile Olimpice in impas?

Organizarea Jocurilor Olimpice din 2020 de la Tokyo a primit primul semnal negativ: retragerea delegatiei din Canada.Comitetul Olimpic Canadian si Comitetul Paralimpic Canadian au decis in for comun ca sa nu participe daca perioada de 24 iulie-9 august -2020 ramane definitiva ! Primul ministru japonez a aratat ca nu poate impiedica decizia ca o tara sa nu participe dar ramane optimist consemneaza AFP.

Fotbalista japoneza Nahomi Kawasumi a anuntat ca se retrage din stafeta tortei olimpice a Japoniei de la JO 2020.Ea evolueaza in SUA la echipa
Blue FC New Jersey , langa New York iar zona este focar de coronavirus .
Flacara Olimpica deja a fost aprinsa in 12 martie in Grecia si a sosit deja in Japonia.Traseul de parcurs este in toate regiunile Japoniei.In 26 martie 2020 flacara olimpica ar trebui sa porneasca de la J- Village prefectura Fukushima- loc al unor operatiuni de dezinfectari nucleare potrivit dpa. Flacara a fost aprinsa in localitatea Olympia din Grecia in 12 martie.
Din cauza pandemiei de COVID -19 startul stafetei se va da cu portile inchise iar festivitatile vor fi reduse semnificativ.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.